Всі новини

Запасні частини для Cummins

21.12.2021

Центр спеціалізованої техніки Альфатех представляє оригінальні запасні деталі Cummins. Клієнти можуть підібрати запчастини незалежно від моделі та типу спецтехніки. Вся продукція відрізняється високою надійністю. Фахівці «Альфатех» ретельно контролюють якість усіх деталей.

Запасные части для Cummins

Асортимент запчастин

Оригинальные запчасти Cummins для спецтехники

У каталозі можна знайти запчастини як для сучасних, так і застарілих машин. Ми поставляємо деталі для будівельної та сільськогосподарської техніки, а також старі моделі тракторів. Щодня асортименти доступних запчастин розширюються з урахуванням потреб наших клієнтів.

На складах, розміщених у багатьох містах України, зберігаються великі обсяги запасних деталей. Завдяки цьому ми оперативно поставляємо деталі Cummins до будь-якого населеного пункту та за бажанням проводимо заміну несправного компонента для мінімізації часу простою техніки.

Висока якість та надійність

Відділ продажу Альфатех надає всю необхідну технічну інформацію та консультації. При цьому наші фахівці здатні підібрати найкращі аналоги запчастинам Cummins, якщо їх не буде в наявності на складі. Ми постійно стежимо за якістю запчастин і намагаємося поставляти деталі, яких немає на українському ринку.