Всі новини

Екскаватор Hyundai R180NLC-9S

10.12.2021

Альфатех представляє потужний та високопродуктивний екскаватор від компанії Hyundai Construction Equipment. Модель справляється з будь-якою роботою у промисловій та сільськогосподарській сферах. На українському ринку моделі мають невисоку ціну, але відрізняються чудовою якістю складання, здатністю витримувати тривалу роботу за будь-яких умов. Екскаватори мають просте технічне обслуговування, чуйне керування, хорошу маневреність. Найчастіше їх використовують для будівництва доріг та будинків, транспортування матеріалів.

Экскаватор Hyundai R180NLC-9S

Головні технічні характеристики

У таблиці наведено основні показники техніки.

Найменування характеристики, одиниця виміру Числове значення параметра
Потужність двигуна, к. с. 126 при 2100 об/хв
Максимальний момент, що крутить, кгс·м при об/хв 42,5 при 1500
Експлуатаційна маса, кг 18 510
Об'єм ковша, м3 0,89
Питомий тиск на ґрунт, кг/см² 0,42
Місткість паливного бака, л 260
Макс. швидкість пересування (низька)/(висока), км/год 3,2/5,5
Габаритна ширина, мм 2 500
Габаритна довжина, мм 8 650
Габаритна висота стріли, мм 2 990
Довжина стріли, мм 5 100
Радіус копання, мм 9 020
Глибина копання, мм 6 060
Максимальна висота розвантаження ковша, мм 6 220
Мінімальний радіус повороту платформи, мм 3170

Експлуатаційні особливості

Спецтехніка виділяється на тлі конкурентів простим та зручним управлінням. Всі елементи розташовані на одному джойстику, за допомогою якого можна плавно регулювати рух екскаватора. Оператор, який довгий час керував іншою машиною, швидко опанує всі нюанси.

Переваги екскаватора Hyundai R180NLC-9S:

  • Усі функції розділені за стандартною схемою. На лівій частині знаходяться елементи керування рукояттю та платформою, а на правій – стрілою та ковшем.
  • Велика площа скління забезпечує чудовий огляд. Крім цього, в кабіні встановлено додаткову камеру, яка його розширює.
  • Збоку на передньому склі розміщено склоочисник. Він не обмежує огляд, оскільки його можна прибрати під дах кабіни.
  • Кабіна трохи винесена за точку опори стріли й виходить уперед. Тому у піднятому стані вона не закриває огляд, якщо платформа обертається за годинниковою стрілкою. Таким чином, забезпечується комфортний та безпечний процес роботи.

Також при встановленні гусеничного екскаватора Hyundai дома роботи треба враховувати, що він має досить великий радіус повороту противаги, що становить 2,53 м.

Всередині кабіни немає зайвих елементів керування. Вона є максимально ергономічною, всі деталі продумані для зручної роботи оператора. Усередині вона світла та простора внаслідок облицювання. Передбачено достатній простір для розміщення ніг. Крісло та підлокітники можна регулювати за особистими уподобаннями. Ліву консоль можна встановити у вертикальному положенні, щоб вільно пересуватися по кабіні.

Випробувати техніку у справі можна на нашому виставковому майданчику у місті Підгородне, Дніпропетровської області. Уся техніка має офіційну гарантію. Можна оформити лізинг чи кредит. Центр спеціалізованої техніки Альфатех надає лише оригінальні екскаватори та запчастини на території України.