Всі новини

Навантажувач фронтальний Hyundai HL780-9S

10.12.2021

У центрі спеціалізованої техніки Альфатех завжди доступні у продажу фронтальні навантажувачі Hyundai HL780-9S. Такі машини завжди потрібні і підходять для виконання різних завдань. Вони відрізняються універсальністю та високою ефективністю у співвідношенні витрат енергії на обсяг транспортованого матеріалу. Спецтехніка знайшла своє застосування у будівельній, сільськогосподарській, гірничодобувній сферах. Головне призначення – перевезення ґрунту, каміння та інших матеріалів.

Головні характеристики

У таблиці наведено основні показники.

Найменування характеристики, одиниця виміру Числове значення параметра
Потужність двигуна, к. с. 348
Глибина різання, мм 95
Експлуатаційна маса, кг 29 500
Об'єм ковша, м3 4,8
Зусилля відриву ковша, кг 24 820
Робочий об'єм, см3 10 800
Габаритна довжина, мм 9 475
Габаритна ширина, мм 3 450
Габаритна висота, мм 3 880
Робочий радіус, мм 1 365
Кут нахилу при розвантаженні, ° (градуси) 47
Радіус повороту, мм 15 170
Максимальна висота шарніру ковша, мм 4 510
Колісна база, мм 3 700
Кут перекидання у транспортному положенні, ° (градуси) 48

Експлуатаційні особливості

Навантажувач від корейської компанії Hyundai Construction Equipment здатний виконувати великі роботи за короткі терміни. Модель побудована на міцній та надійній конструкції, що складається із задньої та передньої напіврам, з'єднаних між собою шарнірами. Позаду знаходяться важливі робочі компоненти, силовий агрегат, кабіна та баки. У передній частині розміщено навантажувальне обладнання зі стандартним Z-подібним механізмом для забезпечення потужних зривів. Гідроциліндри та гідрокермо забезпечують швидкий розворот машини. Стандартна комплектація включає:

  • потужні фари та антиковзне покриття;
  • надійну систему клімат-контролю;
  • кермо, що настроюється, і дзеркала заднього виду;
  • сучасну систему віддаленої діагностики.

Модель оснащена надійним силовим агрегатом Cummins, який може забезпечити безперервну роботу при максимальних навантаженнях. Міцна конструкція захищає важливі компоненти від пошкоджень. Швидкий доступ до важливих робочих компонентів та паливного баку досягається за рахунок фіксуючих люків зі спеціальними клямками. Двигун та коробка передач ZF зі стандартними шинами дають можливість пересуватися зі швидкістю 38 км/год.

Фронтальный погрузчик Hyundai HL780-9S

Простора та ергономічна кабіна оснащена двома дверцятами, розташованими з обох боків. Таким чином забезпечується безпечний і простий доступ оператора всередину. Працювати на фронтальному навантажувачі комфортно за будь-якої погоди, оскільки в кабіні встановлені опалювальна система та кондиціонер. Крім цього, кабіна має захист від перекидання та падіння вантажу.

Альфатех пропонує придбати фронтальні навантажувачі «Хендай» за найдоступнішими цінами та з офіційною гарантією від виробника. Ми доставляємо техніку до всіх населених пунктів України. Попробувати техніку в робочих умовах завжди можна на нашому виставковому майданчику у місті Підгородне, Дніпропетровської області.
Переглянути відео роботи навантажувача на кар'єрі, Рівненська область: