Всі новини

BOBCAT: Навантажувачі Bobcat з пультом управління Plug & Play

22.04.2019

Поспішаємо з вами поділитися, що відтепер ви не обмежені тільки кабіною: завдяки новим впровадженням можна дистанційно керувати навантажувачем Bobcat. Пульт дистанційного керування сумісний з усіма міні погрузчиками Bobcat, оснащеними вибираними джойстиками.

Ключові переваги

  • Plug & Play - це легко переноситься і промислове рішення для дистанційного радіоуправління. Може бути встановлено на навантажувачах Bobcat з можливістю вибору джойстика протягом декількох хвилин.
  • Видимість і зв'язок - управління навантажувачем поза кабіною пропонує оператору абсолютно новий досвід! Ви можете спостерігати за ходом роботи за допомогою різних навісних пристосувань, що робить роботу навантажувача більш універсальною ... і більш захоплюючим!

Ви також можете поговорити віч-на-віч зі своїми партнерами по роботі і одночасно керувати оточенням (словесним або невербальною).

  • Комфорт і продуктивність - пульт дистанційного керування захищає оператора від пилу, шуму, вібрації або робочих місць, які вимагають особливих запобіжних заходів. Роботу можна виконувати швидше з більш високою точністю і, в деяких випадках, з меншою кількістю персоналу на робочому майданчику.

Застосування:

  • Будівництво та ландшафт: в деяких видах робіт потрібно трудиться двом операторам, але з впровадженням цієї функції можна скоротити витрати на робочу силу, оскільки один оператор може виконати роботу, спостерігаючи за навісним обладнанням на робочому місці зовні кабіни.
  • На робочих майданчиках з відволікаючими вібраціями система дистанційного керування дозволяє оператору виконувати роботу на відстані - без вібрацій, бруду, пилу або шуму.
  • Промислове: можливість управління міні навантажувачем Bobcat віддалено, це необхідно на особливих майданчиках, наприклад, на верфях, кар'єрах, в місцях з хімікатами і інших місцях підвищеної небезпеки для здоров'я. Робота може бути виконана більш легко і безпечно, і з кращої видимістю для управління обмеженим простором. Завдяки рішенню з дистанційним управлінням будь-яка людина може звертатися з небезпечними або токсичними матеріалами з безпечної відстані, зводячи до мінімуму ризик впливу.

З усіх питань звертайтеся до нас в call center 067 541 11 11.