Всі новини

Демонстрація трактора Mahindra і телескопічного навантажувача Bobcat

24.07.2020

17.07.2020 пройшла демонстрація трактора Mahindra 9500 (95 к.с.) і навантажувача з телескопічною стрілою Bobcat TL35.70.

Демо-день пройшов для представників господарств Васильківського району з метою познайомити керівників, власників, механізаторів з технікою Bobcat, Mahindra і брендом причіпних знарядь UNLU. Показати можливості трактора Mahindra в роботі з оборотним трехкорпусние і необоротних 4-х корпусним плугами, а також комфортність і простоту управління.

Трактор Mahindra 9500 с мощностью 92 л.с. укомплектован высокооборотным двигателем, планетарным редуктором заднего моста, который обеспечивает высокую надёжность при максимальной производительности.

Вспашка поля трёхкорпусным оборотным плугом UNLU

Навантажувач з телескопічною стрілою BOBCAT TL35.70 як завжди продемонстрував бездоганну маневреність. Навантажувач оснащений гідростатичною трансмісією, яка забезпечує плавне безступінчасте регулювання швидкості руху в діапазоні 0-40 км / год. Для буксирування машина укомплектована задніми електричними роз'ємами, гідравлічної гальмівної системою і поворотним тягово-зчіпним пристроєм. Виліт стріли до 7 метрів, здатний піднімати вантажі до 3,5 тонн. Запатентована асиметрична кабіна з системою ROPS / FOPS забезпечує повну панорамну оглядовість.