Всі новини

Фірмові запчастини для навантажувачів Hyundai HL757

23.03.2018

Hyundai HL757 – потужний навантажувач, який пристосований до безперебійної роботи за умови належного обслуговування. Саме для цієї цілі в Центрі спеціальної техніки Альфатех передбачений продаж запчастин для машин згаданої моделі.

Що необхідно знати про подібні запчастини?

  1. Для того, щоб вам було простіше орієнтуватись в різноманітних елементах, пам’ятайте, що всі вони поділяються на дві основні категорії – для ремонту та для заміни.
  2. Майже на кожній деталі можна побачити емблему торгової марки, що говорить про якість запчастини. Переконайтеся в тому, що напис справді відповідає фірмовому логотипу Hyundai.
  3. Замовляти такі товари варто в тих продавців, які готові забезпечити будь-якою запчастиною в найкоротший термін. Найяскравіший приклад – це, безумовно, Центр спеціальної техніки Альфатех.
  4. Залежно від рівня несправності навантажувача може бути запланований звичайний та капітальний ремонт. До речі, з метою початку останнього знадобиться замовлення відразу всіх відсутніх запчастин.

На ваш вибір пропонуються деталі не лише для Hyundai HL75, але й для багатьох інших різновидів та типів навантажувачів.

Види запчастин для навантажувачів Hyundai HL75

навантажувач Hyundai HL757-9S

Мова йде про фронтальний навантажувач, тому пошук необхідних товарів потрібно здійснювати у відповідній категорії.

На вибір пропонуються наступні запчастини:

  • навісне обладнання. Ковші декількох варіацій об’єму, елементи для кріплення, фрезеровані ножі тощо;
  • деталі для заміни окремих ділянок стріли, або сама стріла. Така проблема навантажувачів, які працюють на будівельних об’єктах, виникає доволі часто;
  • деталі, що знаходяться в кабіні оператора, а також ті, що мають відношення до керування машиною – кнопки, важелі, а також скло;
  • шини, з’єднувальні частини, гідравлічні труби;
  • рами, карбюратори, мотори – запчастини для заміни, які зазвичай необхідні під час здійснення капітального ремонту;
  • оцинковані металовироби, гідроциліндри керування, шарнірне зчленування рам;
  • гідроциліндр підйому стріли, підмітальні щітки, вилочні захвати.

Не забувайте також про необхідність періодичної заміни масла, яке ви, відповідно, зможете придбати в Центрі спеціальної техніки Альфатех.

запчастини

Найрозповсюдженіші помилки

Попри конкурентну якість навантажувача Hyundai HL757, його власник періодично стикається з деякими несправностями. Як правило, вони викликані наступними причинами:

  1. Навантаження на техніку постійно перевищує показники, встановлені виробником;
  2. Складові частини машини повністю не охолоджуються під час перерв між роботою;
  3. В процесі експлуатації власник не дотримувався правил елементарного догляду за машиною;
  4. Функціонування відбувається на ділянці з надмірною кількістю пилу. В результаті він осідає на лише на корпусі, але й на внутрішніх запчастинах;
  5. Знос певних елементів внаслідок занадто довгої експлуатації. Як правило, це стосується невеликих за розміром деталей;
  6. Необхідність заміни гідравлічного або навісного обладнання. Ковш та деталі, що знаходяться поряд з ним, виходять з ладу внаслідок неакуратності, допущеної під час експлуатації.

Навантажувач відіграє важливу роль в процесі будівництва та виконання багатьох інших робіт, тому дуже важливо налагодити його функціонування за якомога коротший термін. Завдяки своєчасній доставці необхідних запчастин Hyundai HL757 обов’язково запрацює з попередньою продуктивністю. Альфатех - знаємо, як повернути машині попередню потужність та виробність.