Всі новини

Використання мульчера Kovaco на лісовій ділянці

31.10.2017

Косарка/мульчер - спеціальне обладнання широкого спектру, що використовується в сільському господарстві і лісовій промисловості. Основне завдання такого навісного обладнання - очищення ділянки від деревної рослинності з подальшим її подрібненням. Складається мульчер з ротора, гострих металевих зубів і посиленої конструкції. Встановлюється таке обладнання на передню або задню частину трактора за допомогою трьохточкового кріплення і валу відбору потужності. На лісовій ділянці використання мульчера може запросто замінити відразу кілька машин спеціального призначення.

У чому перевага застосування мульчера Kovaco на лісовій ділянці

Маючи в автопарку мульчер Ковако підготовка лісової ділянки до будівельних і господарських робіт буде виконана максимально швидко і без залучення людських ресурсів. Механічний мульчер запросто впорається з проростають пнями (корінням), чагарниками, а також поваленою травою і гілками. Після роботи весь зібраний матеріал підлягає подрібненню.

Серед ключових завдань для мульчера, які не під силу іншої техніки варто виділити:

  • корчування пнів;
  • подрібнення стовбурів дерев;
  • навантаження відходів;
  • підготовка до утилізації.

Таким чином, установка мульчера Kovaco на трактор перетворює машину в потужну і маневрену техніку, здатну замінити відразу кілька одиниць навісного обладнання. На ефективність виконання завдання такої техніки зовсім не впливає пора року, температура і щільність деревини. Поєднуючи в собі кращі якості трактора (всюдипрохідність і універсальність) з потужністю мульчера, такі машини просто створені для прискорення та оптимізації процесу обробки лісових і земельних ділянок.  

Мульчери Kovaco від центру спеціальної техніки «Альфатех»  

Центр спеціальної техніки «Альфатех» пропонує переглянути застосування сільгосптехніки на лісових ділянках. Установка мульчера на звичайний трактор, який раніше виконував виключно вантажно-розвантажувальні роботи, перетворить машину в універсального і незамінного помічника. Фахівці нашого центру завжди готові розробити індивідуальні набори навісного обладнання з урахуванням специфіки бізнесу та його обсягів. Поспішайте оцінити переваги мульчера Ковака і інших видів обладнання на лісовій ділянці.