Всі новини

Концептуальна модель екскаватора R220LC-9 HI-POSS

24.04.2014

Hyundai Construction Equipment, Inc.представила екскаватор-прототип R220LC-9 HI-POSS на міжнародній виставці CONEXPO-CON/AGG, яка відбулася в березні 2014 року в Las Vegas Convention Center. Концептуальна модель продемонструвала силові системи наступного покоління.

Система HI-POSS (Hyundai Intelligent Power Optimal Sharing and Energy Saving) система забезпечує максимальне використання енергії за допомогою електронного управління насосом і клапаном, в той час як звичайний гідравлічний екскаватор використовує золотниковий клапан. Результатом є більш точна і ефективна робота машини, яка веде до зменшення споживання палива і покращення працездатності.

Система знижує енергоспоживання за рахунок зменшення зворотного потоку, такого як скидний потік, шляхом оптимального розподілу та переробки надлишкової енергії за допомогою акумулятора. Технологія дозволяє робити більш ефективний початок і зупинку обертання, опускання стріли і основний потік скидання, який розраховується так, щоб надати операторам покращене на 20% співвідношення витрати палива.

Використання електронно керованих клапанів уможливлює незалежний контроль потоку і дозволяє робити настройку з урахуванням конкретних вимог без необхідності встановлення додаткових компонентів.

Система HI-POSS дозволяє регулювати співвідношення швидкостей між різним навісним обладнанням і узгодження між сигналом джойстика і швидкістю роботи з комп'ютера або кластера з відповідним програмним забезпеченням. Крім того, вона надає операторам можливість самодіагностики і легкого обслуговування допомогою тієї ж технології.

Прототип R220LC-9 HI-POSS може похвалитися 143-сильним двигуном Cummins Tier 3 QSB6.7. Гусеничний екскаватор має робочий вага 22 795 кг, максимальна глибина копання 6736 мм, a зусилля відриву ковша 14 440 кгс.