Всі новини

Особливості тракторів Mahindra 8000 та 9500

06.08.2021

Трактори Mahindra 8000 і 9500 широко застосовуються в сільському господарстві, а також промислових цілях. Дані техзасоби стануть надійними помічниками при проведенні попередньої та передпосівної обробки ґрунту, у тваринницькій галузі.

Ці моделі здатні прискорювати роботу планових с/г операцій (наприклад, розпилення захисних засобів на рослини). За допомогою машин «Махіндра» можна оперативно виконати навантажувальні заходи або безпосередньо перемістити вантаж в потрібне місце.

Технічні параметри тракторів Mahindra 8000 і 9500

Дані моделі працюють на базі високопровідного турбірованного двигуна на 4 циліндри з прямою подачею палива. Завдяки цьому СА відрізняється високою продуктивністю, надійністю, значним крутним моментом в 326 Нм при низьких оборотах. Наведений движок поєднується з механічною трансмісією. КПП обладнана:

  • Синхронізатором, що забезпечує плавність перемикання швидкостей навіть при високих навантаженнях.
  • Насосом для автоматичного змащення елементів коробки передач. Це допомагає значно продовжити експлуатаційний період трансмісії.
  • Системою 12F + 12R з реверсом, що полегшує підбір оптимальної передачі при реалізації різних заходів.

Передній міст виділяється відмінною керованістю, має диференціал обмеження ковзання. Це покращує тягову здатність трактора при русі по хиткому ґрунті. Кермо виконаний в гідростатичному варіанті, має малим кутом повороту. Така конструкція збільшує маневровість ТЗ в умовах обмеженого простору.

Переваги тракторів Mahindra 8000 і 9500

Екстер'єр техзасобів виділяється стильністю. Крила виконані в цільному варіанті. Гідравлічно-паливні лінії закриті бічними панелями. Передня оптика представлена потужними галогеновими фарами. До інших плюсів тракторів даних моделей відносять:

  • компактність двигуна при високій його продуктивності - це допомагає знизити габарити моторного відсіку і загальна вага ТЗ;
  • універсальні - техзасоби можна застосовувати разом з різними причіпними візками, плугами, культиваторами, навантажувачами;
  • подвійне зчеплення - окремо для коліс і ВВП;
  • простоту обслуговування - це допомагає значно знизити експлуатаційні витрати;
  • наявність системи захисту проти перекидання - опція допомагає трактора ефективно долати істотні нерівності ландшафту.

Всі компоненти конструкції тракторів Mahindra 8000 і 9500 виготовляються з високоміцних матеріалів. Тому дані техзасоби відрізняються тривалим періодом служби. Центр «Альфатех» надає можливість замовити та купити таке обладнання з офіційною гарантією від виробника. Перевірку і тестування техніки можна провести на нашій виставковому майданчику в місті Підгородне, Дніпропетровської області.