Всі новини

Відкриття нового кордону!

27.04.2012

Відкриття нового кордону!

Зараз багато вантажів перевозяться не літаками та потягами, а автомобілями. І щоб відчувати себе впевнено під час поїздки, потрібні надійні шини для вантажних авто. Купівля шин є однією із значних статей витрат при обслуговуванні автомобільних парків. Чи можна придбати високоякісні та надійні шини для вантажного транспорту та будівельної техніки, за помірною вартістю?Компанія «Альфатех» надає вам таку можливість!

Вивчивши і проаналізувавши ринок виробників шин, компанія «Альфатех» зупинила свій вибір на відомому своєю якістю  виробнику, торговій марці «Triangle». Весь модельний ряд спецтехніки компанії «Альфатех» комплектується шинами компанії «Triangle». Компанія «Triangle Tyre Co.,Ltd» була заснована в 1976 році в Китаї. Основна діяльність компанії– виробництво шин для різних видів техніки: починаючи від легкових і закінчуючи великогабаритними. Шини компанії «Triangle» широко відомі не тільки в країні виробника, але і міцно зайняли нішу на міжнародному ринку.

Запрошуємо до корпоративної співпраці!

Якщо в силу Вашої професійної діяльності Ви обслуговуєте великий парк автомобільної та будівельної техніки, ми рекомендуємо Вам стати нашим корпоративним клієнтом і гарантуємо оперативне обслуговування на вигідних умовах. Фахівці нашої компанії володіють повною інформацією про якісні характеристики наданих марок і завжди готові ознайомити вас з новинками ринку, тому вибір найбільш вдалого варіанту ви можете довірити не тільки своєму особистому досвіду, але й співробітникам компанії «Альфатех».

Купляючи шини компанії «Triangle» ви отримуєте продукцію за оптимальною вартістю відповідно з високою якістю.