Всі новини

Система дистанційного керування Bobcat підвищує безпеку і знижує витрати

21.01.2020

Все більше набирає популярності серед власників міні навантажувачів Bobcat - пульт дистанційного керування Radio Remote Control (система RRC). Встановлена ​​в лічені хвилини система RRC дозволяє оператору покинути кабіну, щоб дистанційно керувати машиною, зберігаючи при цьому повну видимість і безпеку. Тим самим захищаючи оператора від пилу, шуму, вібрації та інших небезпек, що виникають на робочих місцях, які вимагають особливих заходів безпеки. У замкнутих просторах при знесенні зверху вниз, система RRC усуває оператора від будь-якої небезпеки (дріт, який проникає в простір кабіни), а також від вдихання пилу і впливу вібрації і шуму в кабіні.

Також, Bobcat RRC дозволяє безпосередньо спостерігати за незавершеним будівництвом і багатьма іншими проектами, ще більше підвищуючи універсальність навантажувача і цілого ряду навісного обладнання, включаючи кутові щітки, шнеки, дробарки, ковші і снегоуборщики.

Нова система дистанційного керування Bobcat (Radio Remote Control) є останнім доповненням до навісного устаткування для лідируючого на ринку асортименту компактних навантажувачів.

Для більш детальної інформації, будь ласка, звертайтеся в call Centre 067 541 11 11 або на e-mail: alfatech@alfatechtd.com.ua.