Всі новини

Альфатех починає продажу великих вантажних автомобілів TATRA

30.11.2016

Центр спеціальної техніки Альфатех отримав статус офіційного дилера з продажу та сервісного обслуговування вантажівок TATRA на ринку України. 
В кінці жовтня компанія Альфатех уклала партнерську угоду з компанією TATRA TRUCKS a.s. (Чехія), яка є найстарішою компанією-автовиробником в світі.

Виробнича база компанії грунтується на важких позашляхових вантажівках. В основі цих машин торгової марки TATRA закладена така концепція, яку до сих пір не зміг ніхто успішно повторити. Комбіновані важкі вантажівки ТАТРА Phoenix відомі своєю всюдихідністю, надійністю і чудовими експлуатаційними якостями. Можливість вибору різної кількості осей, безлічі надбудов і шасі з чудовими параметрами робить вантажні автомобілі TATRA ідеальним партнером для вашого бізнесу. 

У модельному ряді, який буде представлений компанією Альфатех, будуть вантажівки ТАТРА для будівельної, гірничодобувної, нафтогазової галузей, а також для комунальних і сільських господарств. А саме, самоскиди з одностороннім і тристороннім розвантаженням, маніпулятори, автокрани, універсальні лісовози і зерновози, піскорозкидувачі різної конфігурації, трубовози, паливні цистерни, мобільні бурові установки. Доступні схеми - 4х4, 6х6, 6х4, 8х8.

Більш детально з модельним рядом ви можете ознайомитись в розділі Вантажівки TATRA.

Також, хотілося б зазначити, що ви можете створити свою вантажівку ТАТРА в точній відповідності з вашими вимогами і сферою діяльності. Це зовсім не складно. Потрібно просто зателефонувати нам Контакти і відповісти на п'ять простих питань.