Всі новини

Альфатех відвантажив 15-тонний мульчер з фрезою в Житомирську область

05.12.2018

Центр спеціальної техніки Альфатех поставив нову, 15-тонну модель мульчера  Raptor 300 з мульчуючою фрезою М650-2300 в Житомирську область для компанії Укртранснафта. Мульчеру належить розчистити територію під будівництво газопровідної магістралі.

Машина Raptor 300 - це нова версія в модельному ряду машин Raptor для розчистки територій від насаджень, що пропонуються компанією Prinoth GmbH, Німеччниа. Косарка призначена виключно для роботи в лісі, а також для рекультивації і догляду за рослинним покривом.

Машина Raptor 300 оснащена мульчуючою фрезою М650. При русі вперед мульчуюча фреза валить деревну рослинність і подрібнює гілки і чагарники, що лежать на землі. Фреза також може знімати кореневища на висоті грунту. Для дрібної переробки органічного матеріалу мульчуюча фреза також може працювати при русі заднім ходом. Подрібнений матеріал залишається у вигляді мульчі.

У виконанні з ремінним приводом мульчуюча фреза М650 залишається нерухомою на машині. В альтернативному виконанні з карданним приводом замість мульчуючої фрези М650 (або М550) може встановлюватися інше навісне обладнання з інтерфейсом КАТ-III. Зовнішний пристрій повинен бути розрахований на потужність приводного механізму 275 к.с. і частоту обертання валу відбору потужності 1000 об/хв.

Машина сконструйована спеціально для важких робіт: корчування, прибирання рослинності з трубопроводів і магістралей, створення протипожежних прольотів, а також професійна рекультивація в лісовому господарстві і на плантаціях. Машина може пересуватися по складній місцевості. Може переїжджати водойми глибиною до 500 мм. Забороняється їздити по замерзлих водойм.

Машина складається з основної машини Raptor 300 і мульчуючої фрези М650.

Основна машина побудована на шасі зварної конструкції. На шасі в задній частині встановлено дизельний двигун, що приводить в дію всіх споживачів енергії. Основними споживачами є ходова частина і мульчуюча фреза. Дизельний двигун приводить в дію ротор мульчуючої фрези через механічну трансмісію. Інші функції - ходова частина і робочі рухи мульчуючої фрези - наводяться в дію і управляються через гідравлічну систему.

З усіх питань придбання даного виду техніки, звертайтеся до нас в call center 067 541 11 11.