Всі новини

Альфатех реалізує техніку з Європи

28.02.2017

Компанія Альфатех - це понад 500 одиниць техніки спеціального призначення з Європи. Всі представлені машини в нашому каталозі сертифіковані, і в залежності від призначення, представлені в наступних категоріях:

  1. Екскаватори навантажувачі - високопродуктивні і багатофункціональні машини, призначені для різних землерийних, вантажопідйомних і транспортувальних робіт. Незалежно від виробника і моделі, такі машини, обладнані: багатофункціональним ковшем, швидкозмінним адаптером для зміни робочих органів, і багатофункціональної кабіною оператора. При цьому, такі машини, мають різну потужність, вантажопідйомність, об'єм ковша, висоту підйому, експлуатаційну масу і т.д. Тому, вибирати екскаватори навантажувачі необхідно виходячи з поставленого завдання і планованих обсягів робіт. Також, варто відзначити, що лідерами по виробництву екскаваторів навантажувачів є: JCB, HYUNDAI, Caterpillar, Volvo
  2. Фронтальні навантажувачі – їх прийнято розрізняти по масі (міні, малі, середні, великі), за типом захоплення (вилочні, ковшові), і типу двигуна (електричні, газові, дизельні, бензинові). Основна особливість фронтальних навантажувачів - використання навісного обладнання. Таким чином, машина, дозволяє не тільки розширити спектр виконуваних робіт, але стати універсальним помічником при виконанні різних робіт.
  3. Колісні екскаватори - з огляду на конструктивні особливості машини, частіше за все, така техніка використовується при розробці та добуванні різних земляних порід. Лідером з виробництва та реалізації колісних екскаваторів, є компанії Hyundai, Caterpillar, JCB. Конструюючи лінійку екскаваторів на колесах, серед пріоритетів були виділені такі якості як: зносостійкість, висока продуктивність, а також готовність виконання завдань будь-якої складності. З огляду на популярність техніки на вітчизняному ринку, можна сміливо зробити висновок, що поставлене завдання було виконано.
  4. Гусеничні екскаватори - призначені для розробки корисних копалин та подальшого її навантаження. Такі машини відмінно працюють на нестійких породах грунту (піску, щебеню), всюдихідні, і не роблять точкового впливу на грунт.
  5. Телескопічний навантажувач - самохідно-підйомна машина, яка використовується при вантажно-розвантажувальних роботах. Без цих машин сьогодні не обходиться жоден будмайданчик, і вони дуже популярні в сільськогосподарській сфері. Найбільш затребувані телехендлери Manitou, Bobcat, JCB, Massey Ferguson.
  6. Бульдозери - гусеничні трактори з неймовірною потужністю і точністю управління. З огляду на тип планованих робіт, ви можете підібрати бульдозери наступних потужностей: малої, середньої та великої.
  7. Міні навантажувачі - універсальні малогабаритні машини спеціального призначення для роботи в умовах обмеженого простору. Як і багато машин, міні навантажувачі передбачають установку навісного обладнання. Кращими вважаються міні навантажувачі БОБКЕТ, вони універсальні і довго служать, навіть машини з напрацюванням при невеликому вкладенні виконують всі роботи бездоганно. Завжди доступний широкий спектр різних видів навісного обладнання. 

У нашій компанії, ви також можете придбати вантажопідйомну, комунальну та будівельну техніку, як нову, так і з напрацюванням, а також підібрати різне навісне обладнання для спецмашин, або взяти екскаватор в оренду.

Незважаючи на величезну різноманітність спеціалізованої великої техніки, Альфатех - більше, ніж просто офіційний дилер провідних світових компаній (Hyundai; Bobcat; Astec Industries; Telsmith; Retech; Ausa; Triangle; Shantui; Tatra). Наша основна задача - надати комплексне рішення для виконання завдання будь-якої складності. Саме тому, ми пропонуємо:

  • Підбір та пошук необхідної техніки б/у по всій Європі (екскаватори-навантажувачі 3CX, 4CX JCB, Caterpillar; телескопічні навантажувачі Bobcat, Manitou; бульдозери Caterpillar, Hitachi, Komatsu; гусеничні екскаватори Volvo, Hyundai, Doosan; міні навантажувачі Bobcat, як нові, так і стокові моделі);
  • Ведення переговорів з власниками;
  • Розробку логістичного маршруту і контроль доставки;
  • Оформлення всієї необхідної документації;
  • розмитнення спецтехніки;
  • Комплексну діагностику машин і дефектування;
  • По необхідності здійснюємо підбір і доставку всіх потрібних комплектуючих;
  • Усунення несправностей і подальше сервісне обслуговування;
  • Гарантію на виконану роботу.

На сьогодні, компанія «Альфатех» не має рівних в області продажів нових машин спеціального призначення, і технічної підтримки б/у техніки. Завдяки постійному аналізу ринку і потреб клієнтів, ретельному вивченню обладнання провідних виробників, комплексній оцінці несправностей і високоякісному обслуговуванню, наша компанію вже більше 10 років займає лідируючі позиції. Більш того, ми постійно пропонуємо нашим клієнтам нові послуги і сервіси, що дозволяють максимально полегшити їх вибір і подальше обслуговування техніки спеціального призначення.

Альфатех - швидка доставка і кваліфіковане обслуговування європейської техніки б/у.