Всі новини

Автогрейдери Shantui

19.07.2017

З огляду на те, що автогрейдер оснащений бульдозерним і грейдерним відвалом, найчастіше такі машини використовуються при виконанні землерийних, дорожньо-будівельних і комунальних робіт. Основне призначення грейдера - пошарова робота з грунтом і поперечне його переміщення, при цьому список виконуваних їх робіт на цьому далеко не закінчується. Укомплектувавши автогрейдер різним навісним обладнанням (укісниками, розпушувачем, бульдозерним відвалом і т.д.), можна значно збільшити області застосування машини. При цьому головною робочої конструкцією автогрейдера Shantui, залишається повноповоротний грейдерний відвал, обладнаний дволезовими змінними ножами.

Класифікація автогрейдерів Shantui, здійснюється виходячи з:

  • ваги техніки: легкі (до 11 тонн), середні (до 14 тонн), тяжкі (до 21 тонн);

  • типу трансмісії: механічна (поетапне набирання/зменшення швидкості руху машини) або гідромеханічна (поступова зміна швидкості руху);

  • конструкції ходової частини;

  • типу заднього візка.

Автогрейдери Shantui: моделі та їх особливості

Лінійка моделей автогрейдерів Shantui включає в себе:

  1. SG14 - має габарити 9,1 * 2,6 * 3,4 м, потужність двигуна 152 к.с .;

  2. SG16 – робоча вага 15,4 тонн при потужності двигуна 160 к.с .;

  3. SG18 – обладнаний 90 градусним нахилом грейдерного відвалу при робочій вазі 16,2 тонни;

  4. SG21 – експлуатаційна маса такої моделі дорівнює 17000 кг, а потужність досягає до 217 к.с.

В каталозі центру спеціалізованої техніки, ви можете зустріти зазначені моделі з цифрою «3» в назві (SHANTUI SG16-3, SHANTUI SG18-3, SHANTUI SG21-3). Такі машини мають аналогічні характеристики, що і їхні попередники, свідчать про збільшення типорозміру двигуна і його потужності, і позиціонуються, як техніка «третього покоління».

Фахівці компанії «Альфатех» готові надати професійну консультацію, в ході якої вам буде підібрана оптимальна модель автогрейдера, з урахуванням цінного діапазону, а також укомплектована необхідним навісним обладнанням. Наше завдання - надати вам максимально багатофункціональну машину, для ефективного і бюджетного вирішення поставленої мети.

Альфатех – націлені на ваш результат.