Всі новини

Новинка українського ринку: фронтальні навантажувачі Shantui

27.07.2017

Серед найновіших моделей техніки спеціального призначення, які найближчим часом будуть доступні на українському ринку - фронтальні навантажувачі Shantui. Фронтальні навантажувачі – це неймовірно маневрена, високопродуктивна і універсальна машина, здатна не тільки значно знизити виробничі витрати бізнесу, а й грамотно механізувати будь-який виробничий процес (вантажно-розвантажувальні роботи, очищення та прибирання території, монтаж та інші роботи).

Всі фронтальні навантажувачі Shantui обладнані самими зносостійкими і потужними двигунами Steyr, Wuxi, Shangchai, потужністю від 91 до 161 кВт. З особливостей конструкції фронтальних навантажувачів Шантуй, виробники також виділяють наявність системи автоматичного вирівнювання ковша і гальма пневматичного типу. Середній робочий цикл машини дорівнює 11,4 секундам.

Розробка широкої лінійки спеціальної техніки, а також навісного обладнання до неї, постійна модернізація вже випущених машин і розробка нових моделей, дозволяє компанії Shantui виробляти не тільки надійні, але і затребувані машини на українському ринку. Виробники китайських фронтальних навантажувачів дуже часто зазначають, що випускають Шантуї за розробками Комацу. Компанія Шантуй чуйно реагує на побажання вітчизняного споживача, розробляє виключно високоякісну спеціальну техніку, внаслідок чого, вже не один рік є лідером в даному сегменті ринку.

Новинки Shantui на українському ринку, будуть представлені в наступних моделях:

  1. SL30W - обладнаний фіксованим переднім мостом і відразу декількома можливими силовими установками. Експлуатаційна маса даної машини дорівнює 10,3 тонн при максимальній вантажопідйомності 3000 кг, ковш об’ємом 1,7 куб.м. Машина розвиває швидкість до 38 км / год, паливний бак - 160 літр. Окремо, варто відзначити сухі дискові гальма.

  2. SL50W - призначений для виконання масштабних робіт в області будівництва, гірничодобувних, сільськогосподарських і промислових робіт, обладнаний ковшем 3,0 куб.м. Незважаючи на досить значні габарити (7,9м * 3,0м * 3,4м), фронтальний навантажувач Shantui SL50W надає мінімальний вплив на грунт, має високу прохідність і витривалість навіть під час максимальних і тривалих навантажень.

Центр спеціальної техніки «Альфатех» пропонує кращу ціну на новинки українського ринку цього року: фронтальні навантажувачі Shantui. Альфатех - новинки всесвітньої техніки для українського споживача.