Всі новини

Баштові крани SCM

29.08.2017

SCM Group входить в групу компаній «Сичуаньські будівельні машини» засновану в Китаї. Китайські крани за своєю конструкцією та технічними параметрами ідентичні машинам європейського виробника Potain. При розробці баштових кранів SCM виробниками були взяті до уваги не тільки найголовніші критерії, такі як потужність, ефективність і зносостійкість, але і зручність управління, а також комфорт оператора.

Баштові будівельні крани SCM враховуючи специфіку роботи і загальні габарити конструкції найчастіше застосовуються при будівництві житлових будинків, промислових конструкцій, суднобудуванні тощо. Для того, щоб зробити машини максимально адаптивними для всіх видів будівельних робіт, всі моделі умовно поділені на кілька видів:

  1. За типом платформи: поворотні, неповоротні. Поворотні баштові крани виконані у вигляді єдиної суцільнозварний рами і декількох балконів. Для фіксації вантажної і стрілової лебідки використовуються кронштейни. Такі крани можна просто розібрати і транспортувати. Неповоротні крани оснащені поворотним елементом, обладнаним у верхній частині вежі. Для створення рівноваги, з боків на оголовок кріпляться противага і стріла.
  2. За способом вильоту стріли: балкові (не змінює висоту підйому, вантаж переміщається по полозах), підйомні (застосовуються виключно для підйому вантажу без можливості горизонтального його переміщення). У свою чергу стріли діляться на такі види: квадратні, прямокутні, трикутні.
  3. За типом башти: гратчасті, суцільностінчаті. Баштовий кран SCM гратчастої конструкції складається з кутів і вузьких трубок, сконструйованих в верхні і нижні ребра. Така конструкція стійка до поривів вітру і не багато важить. Суцільностінчатих крани навпаки мають велику вагу і мають досить просту конструкцію. Для того щоб підібрати найбільш оптимальний тип вежі необхідно враховувати температуру повітря, висоту робіт і умови.
  4. За типом опори: пересувні, приставні, самопіднімальні, стаціонарні.
  5. За різновидом кабін: закриті, відкриті. Закриті кабіни в баштових кранах SCM встановлюються всередині башти, і забезпечують зручні умови робіт навіть під час некомфортних погодних умов. Відкриті кабіни зручні в ремонті, але мають недостатню оглядовість за рахунок низького розташування.

Центр спеціальної техніки «Альфатех» зібрав в каталозі кращі моделі баштових кранів SCM: SCM FO-23B, SCM FO-23C, SCM QLP125. Наші фахівці готові підібрати для вас найкращу модель для ефективного виконання поставленого завдання. Також, є в наявності запасні частини на крани і здійснюємо поставку додатковий секції на баштові крани.

Баштові крани SCM - висока продуктивність робіт при мінімальних витратах.