Всі новини

Bobcat продовжує модернізувати телескопічні навантажувачі

16.03.2016

На початку весни Bobcat випустив нові моделі телескопічних навантажувачів TL358 і TL358+. Це два компактних навантажувачі з 6-ти метровою стрілою, які ідеально підходять для будь-якого сектора робіт, доповнюючи існуючі моделі телескопічних навантажувачів TL360 і TL470. Навантажувач TL358+ доступний як в якості преміум-версії, так і в версії для сільськогосподарського ринку – модель TL358+AGRI, яка включає в себе ряд додаткових можливостей у порівнянні зі стандартною моделлю TL358+.

Всі нові моделі обладнані двигуном Deutz TCD 3.6 L4 Stage IIIB, дизель, потужністю 74,4 kW (100 к.с.) при 2300 об/хв.

Через свої компактні розміри, ці машини здатні працювати в дуже обмеженому просторі і на великих швидкостях, максимальна вантажопідйомність у TL358 становить 2,6 тн, в той час як моделі TL358+ і TL358+AGRI мають максимальну вантажопідйомність 3,0 тн. Максимальна висота підйому всіх трьох моделей – 5,88 м з 24-дюймовими шинами. Гідравлічна система в нових телескопічних навантажувачах управляється одним джойстиком в кабіні, який пов'язаний з функцією вимірювання навантаження блоку клапанів, щоб забезпечити спільне використання потоку в залежності від вибору оператора і необхідності застосування.

Завдяки вузькій конструкції рама має ширину всього 2,1 м в порівнянні з 2,3 м в моделях TL360/ TL470. У поєднанні з висотою всього 2,1 м, забезпечується виняткова продуктивність, комфорт та видимість. Довжина всього 4,5 м з оптимізованої колісною базою 2,8 м для підвищеної стабільності і малий радіус повороту – всього 3,77 м.

На ряду з їх компактністю, ще одна важлива перевага нових моделей - це універсальність. Машини відрізняються по висоті, в залежності від умов роботи, а також максимальної продуктивності. Кабіна може бути встановлена двома способами – в нижньому положенні, що зменшить висоту до 2.1 м, або більш висока позиція, щоб оптимізувати видимість для оператора з кабіни.

На моделях TL358, TL358+ і TL358+AGRI в стандартній комплектації встановлюються 20-дюймові шини, але також можуть бути поставлені і 24-дюймові шини для збільшеного кліренсу. На всіх моделях встановлена автоматична гідростатична трансмісія з функцією для плавного пересування і варіації швидкості до 40 км/год без перемикання передач.

Кабіна - панорамна, дуже комфортна і зручна. Ергономічна панель з цифровим дисплеєм і джойстиком, а також опціональні можливості. Одна з опцій – SHS (Smart Handling System), яка дозволяє оператору легко регулювати швидкість руху стріли (підйом, нахил) в залежності від типу роботи, сама функція просто активується за допомогою кнопки на приладовій панелі.

Інша стандартна особливість – функція FCS (Fast Connect System), яка забезпечує швидку і легку заміну гідравлічного навісного обладнання за допомогою інтегрованої системи скидання тиску.

Також допомагає в роботі опція FNR, що дозволяє оператору вибирати між джойстиком або важелем на кермі, управління вперед або назад. Додатковий інвертор вентилятора забезпечує ефективну очистку радіатора.

Зварна рама має міцну конструкцію для експлуатацій в складних умовах і для інтенсивного використання, захист встановлено по всій довжині машини.

Дізнатися більше про нові телескопічних навантажувачах Bobcat, Ви можете у регіонального менеджера.

Дізнатися номер телефону регіонального менеджера можна Тут.