Всі новини

Екскаватори Hyundai - відгуки

03.03.2021

Екскаватор Hyundai R220LC-9S

На початку квітня минулого року наше підприємство додало в парк техніки новий екскаватор Hyundai R220LC-9S. Коротко можна охарактеризувати цю машину - універсальний боєць!

Экскаватор Hyundai R220LC-9S

Підкуповує простота і легкість управління цією махиною. На руху джойстиків екскаватор реагує легко і плавно, немає тієї різкості, надмірної чутливості, властивої більш легким машинам. Я, як оператор з невеликим досвідом і пересів з іншої машини швидко машину освоїв. Функції між джойстиками розподілені за стандартною європейською схемою: лівий - рукоять і поворот платформи, правий - стріла і ківш. Грунтові умови, в яких проходив тест, виявилися досить легкими: екскаватор копав без будь-яких проблем.

У машині хороший огляд у всіх напрямках не тільки за рахунок великої площі скління. Те, що не видно, дозволяє розглянути камера заднього виду, яка встановлена ​​в стандартній комплектації. Склоочисник, поміщений на боковину переднього скла, не обмежує огляд і разом зі склом піднімається під дах кабіни. Кабіна винесена вперед - за точку опори стріли, і піднята стріла не затуляє огляд вправо при обертанні платформи за годинниковою стрілкою, що створює умови для спокійної і безпечної роботи. Разом з тим при установці екскаватора на місці робіт та подачі до нього самоскида слід брати до уваги чималий радіус повороту противаги платформи - 2,84 м.

Кабіна не переобтяжена органами управління - все тільки найнеобхідніше. Світла і простора. Багато простору для ніг. Крісло встановлено на санчатах довжиною 300 мм і переміщається по ним разом з консолями управління. Ліва керуюча консоль піднімається майже вертикально, тому можна вільно переміщатися по кабіні. Передбачені такі дрібниці, як підсклянник, розетка для зарядки мобільника, ніші, аудіопідготовка.

Продумано умови для простого і безпечного щоденного та періодичного обслуговування. З метою запобігання травматизму вентилятор закрили кругової гратами, на турбокомпресор встановили тепловий екран. Точки щоденного обслуговування легкодоступні: під капотом двигуна - масляний щуп, поруч з капотом - сапун гідравлічного бака, який після закінчення зміни треба відвернути, щоб скинути тиск.

І дуже допомагає система Hi-Mate, сприяючи проведенню профілактичного обслуговування і мінімізує час простою. Роботою Hyundai задоволені.

Олександр, оператор, працює в кар'єрі Дніпропетровської області.


Екскаватор Hyundai R180W-9S

Экскаватор Hyundai R180w-9S

Я працюю машиністом екскаватора більше 20 років. Останні 2 роки працюю на Hyundai R180W-9S.

В цілому технікою задоволений. Мотор стоїть японський, Міцубісі S6S-DT. Особисто мені він дуже подобається - витривалий, невибагливий, не сильно ненажерливий. За поставленим завданням справляється добре.

До управління звик досить швидко. Вже на другий день здалося, що я давно знайомий з цією машиною. Гідравліка сильна і жвава - працює справно, не тече. Башта повертається плавно, без смикань і поштовхів. Треба визнати, все зроблено дуже акуратно - видно, що збірка хороша.

Опори зі своїм завданням справляються чудово. Кабіна простора і комфортна. Подобається все: і крісло, і обробка, і розташування органів управління. Панорамний огляд теж радує. Шумоізоляція гарна, є грубка і кондиціонер, який дуже потрібен в жарку погоду.

Віктор, компанія-поспіль з будівництва доріг


Екскаватор Hyundai R140W-9S

Экскаватор Hyundai R140W-9S

Восени начальство взяло для проби один екскаватор R140W-9S . Працюємо на ньому вдвох з колегою, позмінно. Поки задоволені, ну а що буде далі - подивимося. Якість збірки приємно здивувало - всі деталі відмінно підігнані одна до одної, так і додатково протягувати нічого не довелося. Сам по собі метал непоганий, міцний. Керованість відмінна. Важелі дуже чутливі - варто тільки їх трохи зачепити, як екскаватор тут же реагує. Чесно кажучи, спочатку було навіть якось незвично. Та й з маневреністю все в порядку. В принципі, якщо потрібно, то можна запросто розвернутися і на невеличкому п'ятачку землі. Кабіна подобається - я б навіть сказав, дуже подобається. Оздоблення якісна і акуратна. Все обшито пластиком. Сидіння з непоганою бічною підтримкою і підголовником - одним словом, комфортне (за 10-12 годин роботи сильної втоми від нього не відчуваю). Видимість прекрасна - все, як на долоні. Таке враження, що знаходишся в акваріумі. Стійки, по суті, взагалі не заважають. Гідравліка чи не підтікає. Ківш працює плавно і досить-таки швидко. Глибина копання і висота розвантаження достатні. Головне, вміти поводитися з подібною технікою. Стійкість, до слова сказати, теж нормальна, в незалежності від положення ковша. Відвал і лапи роблять свою справу. Коротше кажучи, екскаватор показав себе добре, з поставленими завданнями справляється на 5 балів. Думаю, скоро керівництво закупить ще кілька таких Хендай.

 

Володимир, комунальне підприємство Харківської області​.