Всі новини

Електроекскаватор Hyundai - техніка нового покоління

21.10.2020

Hyundai R300LC-Е – перший електричний екскаватор, розроблений фахівцями компанії в 2020 році для екстремальних умов експлуатації. Двигуни живляться від акумуляторної батареї, тому не потрібні кошти на придбання палива. Відсутність пального дозволяє використовувати машину при низьких температурах, на віддалених від заправних станцій робочих ділянках. За допомогою багатофункціональних машин можна виконати:

  • прокладку канав для інженерних і каналізаційних комунікацій ЖКГ;
  • видобуток гірських копалин (руд, золота, вугілля) в шахтах, кар'єрах;
  • підготовку траншей для нафтогазових магістралей;
  • риття котлованів під будівництво споруд;
  • демонтаж бетонних будівель або металевих конструкцій;
  • очистку майданчиків від будівельного сміття.

Інвестиції в придбання електроекскаватора компенсуються протягом перших 2-3 років використання.

Электроэкскаватор Hyundai

Особливості експлуатації електроекскаваторов Хендай

Екскаватори Hyundai R300LC-Е агрегатуються з різним навісним обладнанням (стандартним ковшем об'ємом 1,5 куб. М, гідробур, гідромолотом), яке підбирається в залежності від типу робіт. Компактні габарити допускають використання в обмежених робочих зонах.

За базу виступає рамне шасі з Х-подібним розміщенням центральних балок, які утримують поворотну платформу. Оборот платформи забезпечує планетарний редуктор гідростатичного приводу. Гусеничне шасі підходить для використання на вузьких, сипучих або слизьких грунтах, на місцевості з ухилом до 35 градусів. Швидкість пересування на потрібну ділянку - 4-5 км / год.

У стандартне оснащення входять опалення салону, системи фіксації положення стріли і рукояті, розподілу потужності двигуна і діагностики.
Кабіна оператора обладнана сучасним бортовим комп'ютером з кольоровим екраном. На ньому відображаються інформація про поточні настройках, показники робочого стану основних вузлів і агрегатів екскаватора. Комфортне крісло регулюється по висоті.

Ми продаємо спецтехніку «Хендай» з гарантією обслуговування за оптимальною ринковою ціною. Пропонуємо покупцям вигідні лізингові програми. Доступний великий вибір оригінальних комплектуючих для заміни зношених деталей. Машини можна оглянути і протестувати на нашій виставковому майданчику в м Підгородне, Дніпропетровської області. За домовленістю доставляємо куплену техніку в будь-який регіон України транспортною службою нашого центру спецтехніки «Альфатех».