Всі новини

Бульдозери SHANTUI DH17 - продуктивна дорожньо-будівельна техніка

23.10.2020

Гідростатичний гусеничний бульдозер SHANTUI DH17 з електронним управлінням відрізняється високою експлуатаційною ефективністю при низькій витраті палива. Техніка, представлена в центрі «Альфатех», призначена для виконання різних землерийно-будівельних робіт:

  • трасування будівельних майданчиків;
  • видобутку гірських копалин відкритим способом;
  • очищення територій від сміття, снігу;
  • підготовки траншей для прокладки комунікацій;
  • транспортування важких вантажів (як тягач);
  • вирівнювання ярів, балок.

Машини агрегатуються з тягової рамою або тризубі розпушувачем. Гусеничне шасі дозволяє використовувати техніку на скелястій місцевості, мерзлих ґрунтах, нерівних рельєфах.

Бульдозер SHANTUI DH17

Ключеві експлуатаційні характеристики DH17

Машини користуються попитом на українському ринку завдяки надійності, зручному управлінню і недорогому сервісного обслуговування.

Продуктивність підтверджується наступними показниками.

Найменування характеристики, одиниця виміру Числові значення
Вага (без розпушувача), т 17,5
Тиск на ґрунт, Па 64
Потужність двигуна, к. с. 188
Макс. швидкість, км/год 10
Глибина віддвалу, мм 520
Допустима висота підйому відвала, м 1,010
Ширина башмака, см 51
Кліренс, Н·м 370
Мін. радіус развороту, м 3,74
Ширина колії, мм 1,88
Місткість паливного бака, л 320

Переваги бульдозера Шантуй DH17

Машина вигідно відрізняється від моделей інших марок цього класу за такими критеріями:

  • Мотори Weichai розвивають високу потужність при зменшеному споживанні палива (економія на 10-15% в порівнянні з іншими модифікаціями інших брендів).
  • Трансмісія з інтелектуальною системою управління автоматично адаптується до зміни навантаження, забезпечує високу швидкість перемикання.
  • Точне управління за допомогою джойстика допускає виконання робіт в обмеженою робочій зоні.
  • Модульна конструкція спрощує технічне обслуговування.

Техніка адаптована для будь-яких погодних умов, включаючи екстремально низькі температури. Високий кліренс забезпечує чудову прохідність на бездоріжжі, конструкція розрахована на маневрені розвороти в ході виконання робіт.

При проектуванні техніки велика роль приділена комфортної та безпечної роботи оператора. Герметична засклена кабіна знижує рівень шуму на 3-4 дБ, забезпечує панорамний огляд. Панель управління з електронними приладами дозволяє ефективно контролювати робочий процес. Для зручного положення сидіння регулюється по висоті.

Техніка комплектується якісними деталями, тягова рама зроблена з міцної зносостійкої сталі. Всі деталі доступні на ринку у великому асортименті, при необхідності заміни зношених вузлів не виникає проблем.

Бульдозер Шантуй DH17 можна оглянути і випробувати в роботі на нашій виставковому майданчику в місті Підгороднє, Дніпропетровської області. Додаткова інформація доступна за контактними телефонами в робочий час.