Всі новини

Навісне обладнання Kovaco

29.05.2017

16 травня завод-виробник Kovaco презентував оновлену лінійку навісного обладнання. Завдяки постійній модернізації та поліпшенні технологічного обладнання, вироблена продукція повністю відповідає міжнародним вимогам і здатна виконати завдання будь-якої складності. Всі типи обладнання підходять для широкого спектру машин і комплектуються хвостовими шлангами і механізмами швидкозміного з'єднання, що забезпечує їх готовність до роботи відразу після прибуття в господарство.

Виробник Ковако особливу увагу приділив зручності використання змінного обладнання, і обладнав його наступними системами:

  • механічний швидкозмін - дозволяє протягом 5 хвилин замінити одне навісного обладнання на інше за допомогою одного руху важеля. Така система не вимагає адаптації кріпленні;
  • механічний швидкозмін "Quick-fit Кovaсo" підходить для частої заміни навісного обладнання і забезпечує неймовірно швидку заміну.

Типи навісного обладнання Kovaco:

  1. Ковші - обладнання, призначене для виконання найрізноманітніших зем і спеціальних робіт на грунтах різної щільності. З огляду на абразивність грунту, ковші Kovaco діляться на наступні різновиди: снвий, для накидної зворотної лопати, основний, високооб'ємний, з тримачем, комбінований і т.д.)
  2. Вили призначені для установки на телескопічні навантажувачі з метою підйому, розвантаження і подальшого переміщення вантажу на невеликі відстані. Залежно від моделі вил, їх: вантажопідйомність (2000-5000 кг), довжина вил (800-1600 мм), профіль вилок (80 * 40-150-50 мм), вага (142-400 кг). Для роботи на лісових складах і лісопилках компанія Kovaco пропонує вила для круглого лісу. Вони відрізняються особливо міцною конструкцією, мають специфічну форму і можуть встановлюватися на машини різного типу і класу.
  3. Щітки - навісне обладнання, призначене для очищення твердого дорожнього покриття від піску, пилу та інших забруднень. Залежно від моделі щітки Kovaco оснащені: сміттєприймач або ковшем. Для прибирання складних місць (тротуарів, стоянок і т.д.), варто розглянути кутову мітлу.
  4. Грейфери призначені для вилучення і подальшої навантаження навалочних і штучних вантажів. Залежно від конструкції щелеп, грейфери ділять на: ковшеподібні, клще і . Розділяють їх також за кількістю щелеп: , двощелепні.
  5. Гідромолоти допоможуть швидко впора з дробленням твердих кам'янистих порід, мерзлого грунту, бетону і т
  6. Траншеєкопачі встановлюються на екскаватори різної маси і спеціалізуються на прокладці в ґрунті різних каналі (газопровід, водопровід і т.д.).
  7. Віброплити є незамінними помічниками при ущільненні різноманітних матеріалів під час виконання будівельних і сільськогосподарських робіт.
  8. Снігоочисники допоможуть впора з прибиранням доріг від скупчення снігу. Залежно від гідравлічної потужності навантажувача, на який встановлений снігоочисник, дальність снігу може досягати від 15 до 20 метрів.
  9. Відвали поворотні, для навантажувачів, поворотн V-, поворотні задні і т.д. Кожен з перерахованих відвалів призначений для виконання певного ряду робіт з прибирання сипучих матеріалів і снігу. Домогтися максимальних антикорозійних властивостей у відвалах Kovaco виробникам вдалося завдяки використанню стал HARDOX в якості основного матеріалу конструкції.

Центр спеціальної техніки Альфатех пропонує для своїх клієнтів величезний вибір навісного обладнання Kovaco, здатний оптимізувати робочий процес будь-якої специфіки і масштабів. Альфатех - професійна допомога в підборі техніки спеціального призначення, комплектації і подальшому сервісному обслуговуванні.