Всі новини

Нові спеціальні пропозиції на гусеничні екскаватори б/у від Альфатех

18.10.2016

Каталог центру спеціальної техніки «Альфатех» - це величезний вибір гусеничних екскаваторів від всесвітньо відомих лідерів машинобудування CaseCaterpillarDoosanFuchsHitachiHyundai, JCB, KobelcoKomatsuKubotaLiebherrMecalac, New Holland, TakeuchiVolvoTerex.

З огляду на технічне виконання і конструктивні особливості, екскаваторна техніка на гусеничному ходу може використовуватися для вирішення будівельних, дорожніх і житлово-комунальних завдань. Багатофункціональність в застосуванні і спеціалізації змусила виробників умовно класифікувати її на: будівельні, видобувні, кар'єрні, розкривні.

Класифікація гусеничних екскаваторів за масою


Виходячи з габаритів і ваги машини, всі моделі гусеничних екскаваторів б/у, представлені в нашому каталозі, поділяються на 3 групи:

  1. Міні-екскаватори представляють собою зменшену копію великої техніки і можуть важити від 0,8 до 8 тон. Залежно від поставленого завдання, ви можете вибрати машину на гумових або сталевих гусеницях, з автоматичною або механічною коробкою передач, з наявністю додаткового обладнання і т.д. Їхня основна перевага - невеликі розміри, малий тиск на грунт, простота в управлінні і висока прохідність; 
  2. Середні - мають вагу від 10 до 30 тон і відрізняються особливою популярністю під час виконання середніх за масштабом будівельних комунальних робіт. Такі машини мають високу працездатність і маневреність;
  3. Важкі екскаватори - оснащені величезним ковшем (або іншим навісним обладнанням), потужним двигуном, посиленими гідравлічними системами і т.д. Доцільно використовувати великі гусеничні екскаватори в кар'єрах і при будівництві особливо об'ємних об'єктів. Серед основних переваг варто виділити стійкість на будь-якому грунті.


Гусеничні екскаватори б / у - кращі пропозиції від Альфатех

гусеничні екскаватори Volvo
З огляду на величезну затребуваність будівельної техніки і постійне розширення сфери її застосування, ми прагнемо надати для свого клієнта максимальну різноманітність машин вторинного використання. Тому наш каталог включає в себе не тільки моделі гусеничних екскаваторів б/у, які є у нас на складі в Україні, а й пропозиції від зарубіжних партнерів (організацію митного контролю, доставки та оформлення, ми беремо на себе).

Найбільш вигідні пропозиції гусеничних екскаваторів б/у:

  • Yanmar SV 20 - відноситься до категорії міні-екскаваторів. Був випущений в 2011 році і встиг напрацювати 1600 мотогодин. У комплект входить додаткове навісне обладнання;
  • Caterpillar 320EL * Hyresköp * - належить до середньої категорії (маса 23 т), і був презентований світу на початку цього року. Не пропустіть шанс купити нову модель за ціною техніки вторинного використання;
  • JCB 330LC - великий гусеничний екскаватор, 2005 року випуску, відмінний стан.

Грамотна консультація - запорука простого і правильного вибору. 

гусеничні екскаватори Hyundai
При продажу гусеничних екскаваторів б/у, основне наше завдання - надати максимально просту і одночасно комплексну інформаційну підтримку, яка полегшує вибір нашого клієнта. Ми знаємо про нашу техніку все. 
Для замовлення або інших додаткових питань телефонуйте за номером 067 510 40 10