Всі новини

Оновлена ​​модель міді екскаватора Bobcat

19.08.2021

Центр спеціалізованої техніки Альфатех представляє оновлену модель міді екскаватора Bobcat E57W з двигуном Stage V. Машина поєднує виняткову потужність і високий крутний момент на низьких оборотах. Модель відрізняється компактними розмірами, чудовою стійкістю на будь-якій поверхні й простим управлінням.

Основні технічні показники моделі Bobcat E57W

Технічні характеристики моделі представлені в таблиці.

Найменування характеристики, одиниця виміру Числові значення параметра
Максимальна потужність двигуна, кВт 42,5 при 2 400 об/хв
Максимальна швидкість руху, км/год 30
Максимальна потужність двигуна, кВт 42,5 при 2 400 об/хв
Розмір колісної бази, мм 2 100
Кут повороту ковша 180º
Рівень шуму у кабіні, дБ 74
Мінімальний радіус повороту, мм 1 980
Максимальна глибина копання, мм 3 495
Експлуатаційна вага, кг 6 312
Габаритна довжина, мм 6 120
Габаритна ширина, мм 2 290
Стандартна довжина стріли, мм 1 600
Глибина копання, мм 3 495
Висота розвантаження ковша, мм 5 976

 

Головні переваги екскаватора

При розробці нового E57W був збережений рівень продуктивності й економія палива в категорії 5T WEX. Оновлений екскаватор оснащений двигуном Stage V, який розвиває потужність 57,7 к. с. Максимальний крутний момент 202 Нм досягається при 1600 оборотах (на 200 менше, ніж у попереднього двигуна Stage IIIB). Дизельний каталізатор окислення (DOC) і фільтр сажа (DPF) забезпечують повну відповідність екологічним нормам ЄС. Для зручності обслуговування було додатково поліпшено шляхом додавання маслозаливної трубки й автоматичного натяжіння ременя.

Високий комфорт оператора досягається шляхом просторої герметичної кабіни з низьким рівнем шуму (74 дБ) і вібрації. Відмінну кругову оглядовість забезпечують велике скло, яскраві світлодіодні ліхтарі й бічні дзеркала. Повністю регульоване сидіння з підігрівом, а також кондиціонер з клімат-контролем в стандартній комплектації створюють комфортну робочу обстановку. Завдяки 7-дюймовому сенсорному дисплею управління машиною інтуїтивно зрозуміле і максимально ефективне. Чутливі джойстики забезпечують плавність управління при виконанні точних рухів в процесі роботи.

Оптимальну продуктивність та максимальну паливну економічність в будь-яких умовах гарантують 3 режими роботи:

1.     максимальної потужності: для швидких робочих циклів з повним використанням можливостей двигуна;

2.     стандартний: для звичайних робіт з оптимізованим витратою палива;

3.     екорежим: для легкої роботи з мінімальною витратою палива і низьким рівнем шуму.

Компанія «Альфатех» представляє якісну техніку «Бобкет» з гарантією і повним сервісним обслуговуванням. Ми продаємо машини по кращим ринковими цінами в Україні. Здійснюємо доставку спецтехніки в будь-який населений пункт. Протестувати екскаватори можна на виставковому майданчику в місті Підгородне, Дніпропетровської області.