Всі новини

Огляд фронтальних навантажувачів Hyundai

11.07.2018

Фронтальні навантажувачі Hyundai - це багатофункціональна спецтехніка, широко застосовувана в будівництві, металургійній і гірничій промисловості, с/г галузі, і інших сферах. Незалежно від моделі навантажувачі Хендай поєднують в собі функції екскаватора, планувальної машини і бульдозера. Завдяки маневреності і продуктивності така спецтехніка дозволить оперативно вирішити найскладніші виробничі завдання. Центр спеціальної техніки "Альфатех" реалізує найбільш затребувані моделі фронтальних навантажувачів Хендай.

Фронтальний навантажувач HYUNDAI HL780-9S

Фронтальний навантажувач HYUNDAI HL780-9S

Повна маса 29,5 тонн.

Автонавантажувач Hyundai моделі HL780-9S оснащений безвідмовним і екологічно безпечним двигуном потужністю 348 к.с., який забезпечує максимальну швидкість пересування спецтехніки в межах 35 км/год, високу мобільність і хороші ходові характеристики. Залежно від умов експлуатації, двигун може працювати в 3 режимах. В економ режимі досягається істотна економія палива. Для водія передбачена комфортна кабіна і надійна система безпеки. Завдяки місткому ковшу об'ємом 4,8 кубів з ріжучими краями досягається висока швидкість розвантажувально-навантажувальних операцій при роботі, як з сипучими матеріалами, так і твердою породою.

Фронтальний навантажувач HYUNDAI HL770-9S

Фронтальний навантажувач HYUNDAI HL770-9S

Повна маса 22,5 тонн.

Модель навантажувача Hyundai HL770-9S відрізняється від інших моделей більшою експлуатаційною масою, високопродуктивною гідравлікою і ковшем об'ємом 4 або 5 м³. Навантажувач HL770-9S оснащений дизельним двигуном Cummins Tier-lll QSL. Агрегат характеризується надійністю, екологічністю і потужністю 284 к.с. Автоматична КПП має 7 швидкостей і працює на основі одноступінчатого трьохелементного гідротрансформатора. При русі переднім ходом навантажувач здатний розганятися до 40 км/год.

Виробник подбав і про комфорт водія: ергономічна панель управління, кондиціонер і підлогове покриття з системою протиковзання.

Функціональність навантажувача Hyundai HL770-9S дозволяє ефективно і швидко здійснювати вантажні роботи високої складності. А за рахунок великого об’єму ковша робити навантаження різних матеріалів, в тому числі і кам'яної породи.

Фронтальний навантажувач Hyundai HL770-9S незамінна спецтехніка при виконанні будівельних робіт.

Фронтальний навантажувач HYUNDAI HL760-9S

Фронтальний навантажувач Hyundai HL770-9S

Повна маса 17,6 тонн.

Ця модель автонавантажувача Hyundai HL760-9S відрізняється модернізованими гідронасосами і вдосконаленою системою гідравліки, яка підлаштовується під різні режими роботи. Спецтехніка оснащена 4-х тактним двигуном Cummins (США) потужністю 215 к.с. з економним споживанням палива. Трансмісія Hyundai HL760-9S складається з гідроклапана, який забезпечує надійне зчеплення без пробуксовки і зниження тягового зусилля. Місткий ківш об'ємом 3,1 кубів з глибиною різу 90 мм забезпечує відмінну продуктивність навантажувача. Для зручності оператора виробник передбачив комфортну кабіну і зручну систему навігації.

Фронтальний навантажувач HYUNDAI HL730-9S

Фронтальний навантажувач HYUNDAI HL730-9S

Надійний в експлуатації навантажувач Hyundai HL730 9S оснащений двигуном Cummins QSB4,5 потужністю 123 к.с., який забезпечує максимальну швидкість пересування спецтехніки до 37 км/год. Ківш місткістю 1,9 кубів дозволяє швидко робити розвантаження/завантаження твердих і сипучих матеріалів. Всі перераховані вище характеристики забезпечують високу продуктивність навантажувача, що в поєднанні з високою якістю і надійністю вузлів робить техніку незамінною в будівництві.

Компанія "Альфатех" пропонує до реалізації сучасну багатофункціональну спецтехніку для всіх видів робіт.