Всі новини

Оригінальні запчастини до міні-навантажувачів Bobcat

27.08.2021

До нас на склад надійшла партія нових оригінальних комплектующих для компактних навантажувачів Bobcat. Виробник постійно вдосконалює технології виготовлення деталей і механізмів. Тому кожна чергова лінійка виділяється застосуванням інноваційних матеріалів, використанням новітніх технологічних рішень в процесі випуску. Міні-навантажувачі Bobcat застосовуються для реалізації безлічі завдань, наприклад:

  • прибирання територій від сміття, снігу;
  • переміщення, підйому вантажів;
  • вертикального планування ділянок;
  • втілення ландшафтно-дизайнерських задумів.

При регулярній експлуатації техніки в складних умовах, неправильному її використанні або просто після закінчення гарантованого виробником терміну вузли та деталі вимагають заміни. Щоб техзасобів служило справно і довго, рекомендується замінювати зношені елементи оригінальними компонентами. Використання неякісних аналогів може привести до поламання окремих вузлів або спільного виходу ТЗ з ладу.

Які запчастини можна знайти у каталозі Альфатех?

Центр спецтехніки представляє оригінальні запчастини для всіх вузлів навантажувальних машин «БОБКЕТ». Представлені елементи не вимагають проведення підгінних операцій при установці. Пропоновані в асортименті позиції можна умовно розділити на наступні категорії:

  • ПММ - включає мастильні, технічні рідини;
  • витратні матеріали - ремені, фільтри, шківи, ущільнювачі;
  • елементи для проведення капітального або планового ремонту - деталі до ДВС, електрооснащеність, акумулятори, підшипники і т. п.

Тільки вибір оригінальних запчастин гарантує коректну роботу вузлів машин Bobcat. У центі спецтехніки «Альфатех» можна замовити зняття старої і монтаж нової деталі. Фахівці дилерського пункту володіють потрібними знаннями, досвідом для здійснення подібних заходів.

При відсутності будь-якої запчастини ви зможете замовити її у нас. Якщо деталь потрібна терміново, менеджери центру допоможуть підібрати аналог або запропонують доставку на особливих умовах. Ми замовляємо компоненти безпосередньо у виробника, тому вони доставляються в максимально стислі терміни.

Для яких навантажувачів Бобкет можна знайти запчастини?

Значним попит маю запчастини до універсальних міні навантажувачів (моделі S650, S250, S530). Дані техзасоби широко застосовуються в будівельній, сільськогосподарській сфері. Часто замовляють компоненти на нові моделі машин, наприклад, на екскаватори-навантажувачі B730R, B780, навантажувачі L23 і L28. Останні відрізняються:

  • шарнірним виконанням рами;
  • економічною витратою пального;
  • високою продуктивністю ДВС (25 к. с.);
  • можливістю комплектації навісом або герметичною кабіною на вибір.

Центр спецтехніки «Альфатех», будучи офіційним дилером компанії Bobcat в Україні, пропонує оригінальні компоненти від виробника за оптимальною вартістю. На всі запчастини ми надаємо гарантію. Ви зможете переконатися у високій якості пропонованих елементів, а також оглянути нові моделі машин «БОБКЕТ», відвідавши нашу виставкову площадку в м Підгородне, Дніпропетровської області.