Всі новини

Техніка для обробки ґрунту Agrisem

26.06.2018

Обробка грунту - це ключ до досягнення високих показників урожайності кожної земельної ділянки. Щільний верхній шар землі, а також пожнивні залишки в значній кількості істотно знижують можливості грунту задовго до періоду зростання. Центр спеціальної техніки "Альфатех" представляє нову лінійку ґрунтообробної техніки провідного французького виробника Agrisem. Устаткування характеризується ідеальним розпушуванням без змішування шарів грунту і призначене для роботи в будь-яких польових умовах. Рекомендуємо більш детально ознайомитися з деякими позиціями грунтообробної техніки даного виробника.

Види нової грунтообробної техніки

Щільний грунт являє собою певну складність для здійснення посіву та ефективного росту рослин. Таким чином, для запобігання можливих проблем, доцільніше використовувати надійну грунтообробну техніку. Існує кілька основних видів:

  • глибокорозпушувачі Agrisem - призначені для розпушування ущільнених шарів грунту без порушення цілісності профілю поверхні. Варто зазначити, що даний вид техніки сприяє мінімізації фактів виникнення ерозії грунту, оскільки зберігає максимальну кількість пожнивних залишків. В асортименті сьогодні доступні глибокорозпушувачі Agrisem серії Silver, Gold і Platinum. Техніка, в залежності від серії і моделі, може бути оснащена цільною, розсувною або складаною рамою. Крім того, обладнання відрізняється робочою шириною, загальною вагою і кількістю розпушувальні лап;
  • борона Agrisem - дискова борона являє собою ідеальне пристосування для первинної, основної та передпосівної обробки ґрунту. Борона даного виробника розроблена за унікальною технологією, забезпечуючи максимальну надійність і продуктивність. Як навісні, так і напівнавісні моделі обладнання мають відмінні експлуатаційні характеристики. Робоча глибина легко налаштовується і досягає показника до 15 см. (Система Multistop), робочий тиск становить від 800 до 1000 кг / м, робоча швидкість - від 8 до 18 км / год.

Техніка для обробки ґрунту Agrisem сприяє поліпшенню кореневої системи рослин, і як наслідок - покращення урожайності.

Де купити грунтообробну техніку Agrisem в Україні

Більш детально ознайомитися з новою і продуктивної технікою ви можете перейшовши в певний розділ офіційного сайту центру спеціальної техніки "Альфатех". У даному розділі ви зможете більш детально ознайомитися з продукцією Agrisem, ознайомитися з їх технічними та експлуатаційними характеристиками, порівняти з іншими подібними пристроями даної категорії і зробити вірний вибір на користь нового потужного устаткування.

"Альфатех" - ми пропонуємо тільки кращу і максимально ефективну грунтообробну техніку.