Всі новини

Виробництво на місці не стоїть: оновлені екскаватори-навантажувачі Hyundai

19.05.2016

Дотримуючись основної мети компанії АЛЬФАТЕХ - надати клієнту найбільш оптимальну спецтехніку для вирішення поставлених завдань, ми прагнемо стабільно збільшувати модельні ряди будівельної та іншої спецтехніки, і вчасно реагувати на зміни і новинки провідних світових виробників.

Нова модель однаковоколісного екскаватора-навантажувача H940S-WS і модернізація знайомої вже моделі Хюндай H940S.

Hyundai H940S

Екскаватор-навантажувач Хюндай H940S може здійснювати різнопрофільні види робіт, включаючи: складські, дорожні і будівельні. Така модель дуже компакта, маневрена і має базову комплектацію навантажувача: ківш фронтальний, зворотну лопату, і гідравлічний пристрій для монтажу запасного і допоміжного обладнання. До основних переваг H940S варто віднести: легкість в управлінні, комфортне крісло на гідропідвіска, широкий огляд, і регульоване кермо.

Основні технічні характеристики Hyundai H940S:

Габаритні розміри: 5,85*2,25*3,72 м
Вага: 8,5 т.
Розмір шин: 18-26;
Двигун: Perkins, модель 1104С-44Т з об'ємом паливного бака до 127 літрів
Тип двигуна дизель, з водяним охолодженням, 4-х тактний, 4-х циліндровий;
Об'єм навантажувального ковша, мЗ: 1;
Об'єм екскаваторного ковша, мЗ: 0,2;
Максимальна швидкість пересування: 36,5 км/год.

Ідеальний в роботі, де основний упор йде на зворотну лопату, і якого розміру передні колеса абсолютно без різниці, так як машина висить на ковші і аутригерах.

Hyundai H940S-4WS

Hyundai H940S-4WS - новітня, зручно спроектована модель екскаватора-навантажувача з колесами однакового розміру. Однакові задні і передні колеса забезпечують підвищену прохідність. За рахунок цього збільшиться площа поверхні навантажувача, таким чином знижуючи тиск на грунт. Тому машина застосовується, як на твердих поверхнях, так і на м'яких грунтах. Дана машина добре підійде при будівництві на забудованих територіях, а також на сільських фермах. Завдяки своїй багатофункціональності H940S-4WS без зусиль вдалося об'єднати в собі функції землерийної і навантажувальної техніки, а застосування інноваційних розробок і новітніх матеріалів забезпечили оператору комфортні умови перебування всередині машини і простоту в техобслуговуванні.

Основні технічні характеристики Hyundai H940S-4WS:

Габаритні розміри: 5,95*2,45*3,96 м.;
Вага: 8,9 т.;
Розмір шин: 16,9-28;
Двигун: Perkins, модель 1104С-44Т з об'ємом паливного бака до 127 літрів;
Тип двигуна: дизель, з водяним охолодженням, 4-х тактний, 4-х циліндровий
Об'єм навантажувального ковша, мЗ: 1;
Об'єм екскаваторного ковша, мЗ: 0,2;
Максимальная скорость передвижения: 37 км/год.

Варто відзначити, що обидві моделі вдосконалені для комфортної роботи оператора. Всередині кабін H940S-4WS і H940S можлива наступна комплектація: наявність захисного екрану від сонячних променів на лобовому склі, повне відкриття дверного скла з можливістю фіксування в режимі провітрювання і регульовані рульові колонки - всі ці та інші опції дозволяють позиціонувати екскаватори навантажувачі Хюндай, як більш вдосконалені і оптимізовані спецмашини з повною орієнтацією на комфорт оператора.

Якщо в загальному порівнювати область застосування техніки, опис технічних характеристик і переваги кожної з представлених моделей, то можна зробити висновок, що суттєвих відмінностей між H940S і H940S-4WS немає. Звичайно H940S - є більш бюджетним варіантом, а якщо Вам потрібна машина, яка 85% часу проводитиме в режимі навантажувача, тоді Вам слід звернути увагу на однаковоколісний екскаватор-навантажувач виробництва Хюндай.

Пам'ятайте, що наші кваліфіковані менеджери підберуть саме ту модель навантажувача, яка не тільки заощадить кошти, а й примножить.

У нас завжди працює гаряча лінія – 38 067 541 11 11