Всі новини

Реверсивні кутові щітки Bobcat нової конструкції

01.04.2021

Новий дизайн лінійки кутових щіток - тепер вони доступні з більш швидким різноспрямованим підмітанням. Ця функція скорочує час і витрати на очистку, а насадка ідеально підходить для підмітання бруду, снігу, листя, розлитого матеріалу та іншого сміття. Може також ефективно і раціонально прибирати бордюри та інші вузькі місця. Нова щітка Bobcat Angle стандартно поставляються з джгутом електричного управління, гідравлічним приводом під кутом і зворотного розгортки.

Особливості продукту:

  • Компактний дизайн - розроблений для максимальної ефективності
  • Реверсивна функція підмітання

Значно сповільнює обертання, щоб не відкидати сміття назад на машину. Дозволяє оператору прибирати сніг з воріт гаража, листя з жолоба та ін.

Змінні надпотужні помаранчеві щетинки тепер входять в стандартну комплектацію для поліпшення видимості і поліпшення зносостійкості.

Доступні 4 розміри - 132 см, 161 см, 173 см и 213 см.

 

Застосування

- БУДІВНИЦТВО: бруд, сміття навколо будівельного майданчика.

- ПРИБИРАННЯ СНІГУ: ідеально підходить для прибирання снігу на дорогах і проїздах. А вертикальна функція дозволяє оператору прибирати сніг поруч зі стінами та іншими перешкодами, в той час як зменшене обертання гарантує, що матеріал потрапить туди, куди потрібно.

- ДОРОЖНІ РОБОТИ, ПЕРЕРОБКА І ОЧИЩЕННЯ​: ідеально для очищення парковок, злітно-посадкових смуг, ферм, майданчиків.

Ця насадка ефективно підмітає те, що трапляється на її шляху! Універсальна насадка, яка заощадить час і гроші.