Всі новини

Самовирівнююча косарка Bobcat MEX

02.04.2019

Bobcat розширив свій перелік ландшафтних робіт за допомогою нової самовирівнюючої косарки MEX. Дана косарка доступна для моделей міні екскаваторів E17 - E35 і від E45 до E85.

Ключові переваги косарки Bobcat

• БЕЗПЕКА - Обладнаний стійкою захистом для відводу сміття. Барабан зупиняється на повній швидкості менш ніж за 12 секунд, коли гідравлічна система косарки вже відключена.
• КОМФОРТ І ПРОДУКТИВНІСТЬ - Може використовуватися при русі на малій швидкості - функція самовирівнювання гарантує простоту експлуатації.
• УНІВЕРСАЛЬНІСТЬ - Навісне обладнання - косарка Bobcat SL FM 60 стандартно оснащена 32 ножами, що робить її ідеальним для зрізання навіть найвищих бур'янів. SL FM 85 поставляється з версіями Hammer (12), що забезпечує більш важке застосування, і версіями з ножами (24 + 12). Зазвичай використовується для зрізання саджанців і більш щільного заростання бур'янами.
додатки
• ЛАНДШАФТ: за допомогою даного обладнання ви з легкістю заберете ожину або іншу різну довгу траву, поросль з покинутих областей, при цьому працюючи на нерівній місцевості, де іншим косарок буде не під силу. Може також працювати в важкодоступних місцях - наприклад, навколо стовпів або сонячних батарей, а також за межами огорожі.
• ДОРОЖНІ РОБОТИ, БУДІВНИЦТВО: Розчищення від рослинності на будь-якій місцевості, включаючи дороги, канави. Самовирівнююча косарка Bobcat може використовуватися для косіння ділянок на яких міститься різного виду сміття.

Для отримання додаткової інформації, включаючи характеристики продукту, технічні характеристики і таблицю сумісності, пишіть нам alfatech@alfatechtd.com.ua.
Примітка: необхідний безпосередній комплект для бака (DTT) **. Для деяких конфігурацій машини може знадобитися комплект сполучних важелів Aux **.