Всі новини

Будівельна техніка Hyundai

07.04.2017

Найбільший суднобудівний завод в світі і провідний виробник будівельного обладнання Hyundai Heavy Industries (HHI) Сеул, Південна Корея продемонстрував нові моделі будівельного обладнання на CONEXPO 2017, на одній з найбільших світових виставок будівельного обладнання. На виставці HHI представляє широкий спектр обладнання для будівельної, комунальної та гірничодобувної промисловості, а також кар'єрів. До складу виставкового обладнання входять екскаватори, колісні навантажувачі, дорожні катки, що відповідають всім потребам клієнтів і екологічним вимогам. Слід зазначити, що HHI створила реальну зону «віртуальної реальності» для 22-тонного екскаватора і колісного навантажувача 225 к.с. (HL960), тепер клієнти можуть мати досвід експлуатації обладнання, тільки сидячи в кабінах з VR-гарнітурами.

Крім того, в квітні цього року підрозділ по будівельній техніці Hyundai Heavy Industries буде виділено в якості незалежної компанії, орієнтовно названої Hyundai Construction Equipment. Очікується, що план виділення стане можливістю для компанії підвищити конкурентоспроможність за рахунок оптимізації організаційної структури.

Альфатех є ексклюзивним постачальником техніки Хендай на українському ринку. Лінійка екскаваторів представлена на виставковому майданчику в Підгородньому, Дніпропетровська область. 

З усіх питань, звертайтеся до нас – 067 541 11 11.