Всі новини

Успіх Hyundai

15.03.2014

У березні керівництво нашої компанії на запрошення партнерів Hyundai Construction Equipment відвідали виставку ConExpo-Con / Agg 2014 в Лас-Вегасі, штат Невада, США.

Компанія Hyundai Construction Equipment Americas Inc. Взяла активну участь у міжнародній виставці ConExpo-Con / Agg 2014. Виставку відвідали більше 130,000 тис.людей з усього світу. Міжнародне подія проходила в період з 4 по 8 березня 2014 року в Лас Вегасі в Vegas Convention Center. На виставці представили новітню і кращу продукцію, сервіс і технології в будівельній промисловості.

Hyundai’s 2014 ConExpo почалася з церемонії перерізання стрічки та презентації для преси останніх нововведень в розробках будівельної техніки Hyundai.

Представники Hyundai блискуче продемонстрували широкі можливості будівельного обладнання у вантажно-розвантажувальних операціях, також представили на огляд глядачам нові моделі спецтехніки Hyundai. Це - великогабаритний екскаватор R1200-9, екскаватор для знесення R520LC-9A, автонавантажувач для утилізації відходів HL760-9A, екскаватор-амфібія R220LC-9A і одновальцовий дорожній каток HR120C-9. Також, була представлена технологія по зниженню пожежонебезпеки.

«ConExpo 2014 мала величезний успіх для нашої команди», говорить Сем Юн, президент Hyundai Construction Equipment Americas, Inc "Шоу служить відмінним форумом для взаємодії з нашими дилерами, а також з давніми, існуючими та потенційними клієнтами, і ми в захваті від позитивного результату".

Під час шоу грав оркестр, художники-карикатуристи малювали портрети учасників і проводилася безпрограшна лотереї грошових сертифікатів.