Всі новини

Альфатех на запрошення відвідав Bauma 2014

23.01.2015

В листопаді делегація «Альфатех» на запрошення свого постачальника Hyundai, відвідала найбільшу виставку спецтехніки - Bauma 2014. На виставці були представлені гусеничні екскаватори Hyundai, колісні екскаватори Hyundai , екскаватор навантажувач H940S. На стенді Hyundai обговорили компанію Hyundai Cummins Engine Company (HCEC) –ове виробництво в Тегу, яке відкрилося в травні 2014 року. Двигуни, вироблені на HCEC в цьому році, будуть використані на спецтехніці HYUNDAI в Південній Кореї. На початку наступного року, двигуни почнуть з'являтися на обладнанні, виробленому в Китаї.

З 2002р. ми приймаємо участь у виставці. Ми ростемо разом з ними. У порівнянні з попередніми виставками, цього року ми легко можемо побачити зростаючі масштаби китайських виробників будівельної техніки. Bauma 2014 надає нам дуже хорошу платформу, щоб показати повну силу спецтехніки Hyundai. У той же час, ця виставка відіграє важливу роль у запуску та просуванні нашого нового продукту, зазначив директор відділу управління продажами Hyundai (Jiangsu) Construction Machinery Co., Ltd. Ін Чі Сун.

Виставка була проведена відмінно. Шоу програма залучили великий потік відвідувачів незважаючи на дощову погоду. Цього року виставковий зал не виглядав добре заповненим, все через те, що китайський будівельний ринок впав приблизно на 20% порівняно з минулим роком. Так чи інакше, були новинки. Компанії представили кілька цікавих продуктів.

Альфатех високо оцінив виставку. Баума пройшла в розпал рецесії на ринку будівельного машинобудування. Однак, за експонентам та vip клієнтам, яких зустріла делегація, виставка є досить обнадійливою. У такі часи проведення виставок міжнародного рівня надає життєвої сили і надії на поліпшення економічного клімату.

Після закінчення виставки Hyundai організував дружню зустріч для делегації Альфатех, як для єдиного офіційного дилера по поставкам техніки Hyundai в Україні. При зустрічі партнери підвели підсумки, року, обговорили плани на 2015год і проконсультувалися стосовно нових вдосконалених продуктів Hyundai.