Всі новини

BOBCAT: Готуй сани влітку - компактні міні навантажувачі Bobcat S450 для прибирання доріг в зимовий період

05.06.2019

Міні навантажувачі Bobcat це єдині якісні компактні міні навантажувачі покликані замінити ручну працю в умовах утрудненого під'їзду до місця проведення робіт. Компактні розміри навантажувача дозволяють ефективно виконувати різного виду роботи, наприклад, прибирання територій від снігу. Адже основне завдання взимку - очистити сніг і лід в місцях, де великі машини не можуть пройти, тому точність, що забезпечується їх органами управління, є дуже важливою для підтримки безпеки в зимовій період часу.

Компактний і зручний S450

Маючи ширину 157 см, довжину 3 метри і висоту кабіни всього 193 см, міні навантажувач S450 забезпечує виняткову маневреність. Крім того, машина проста в освоєнні і експлуатації.

На додаток до обладнання для обігріву та клімат-контролю кабіни оператор може управляти машиною ногами або руками, в залежності від того, як він вважає за краще. Крім того, легкий доступ до всіх органів управління спрощує профілактичне обслуговування.

Універсальність і точність

Ці навантажувачі надзвичайно універсальні завдяки широкому асортименту оригінальних аксесуарів і навісного обладнання Bobcat.
Надійність, продуктивність і зручність роботи - це все про компактних навантажувачах Bobcat.


У травні цього року, наші зарубіжні колеги уклали контракт з аеропортом Мадрида на поставку двадцяти міні навантажувачів S450. Як відомо, аеропорт Мадрид-Барахас ім. Адольфо Суареса, шостий за завантаженістю аеропорт в Європі і потребував надійному та ефективному обладнанні для забезпечення безпеки злітно-посадочних смуг і інших ділянок в зимовий період. Що вкотре доводить, що техніка Bobcat - це в першу чергу високі стандартні якості, техніки цього виробника можна і потрібно довіряти. Це правильні інвестиції в подальший розвиток вашого бізнесу.

 

Компанія Альфатех - ексклюзивний постачальник техніки Bobcat.