Всі новини

Новий пакет опцій Bobcat «Waste Expert» для найжорсткіших телескопічних навантажувачів

20.06.2019

Слідом за світовим успіхом сегмента обладнання для будівництва і для сільського господарства, наш постачальник Bobcat представляє новий пакет опцій «Waste Expert» ( «Експерт з відходів») для телескопічних навантажувачів, пропонуючи спеціальне рішення для ринку утилізації та переробки відходів.

У відповідь на позитивні відгуки прототипу машини «Експерт з відходів» (TL43.80HF), отримані на Bauma - виробник вирішив розширити портфоліо на всі моделі з високою продуктивністю з двигуном Bobcat Stage IV, а саме: TL35.70 100 IV (M2504), TL34.65HF 130 IV (M2501), TL38.70HF 130 IV (M2507), TL43.80HF 130 IV (M2510).

Міцний, ефективний і простий в експлуатації - телескопічний навантажувач Bobcat (БОБКЕТ)

Телескопічний навантажувач світового лідера відомі на ринку як міцні, ефективні і особливо прості в експлуатації. І це три основні функції для інтенсивного промислового застосування, такого як управління відходами, що має на увазі обробку різних матеріалів, таких як: папір, картон, скло, пластмаси, металобрухт, «зелені» відходи і компостування, промислові відходи, шини, побутові відходи, знесення сміття, відходи електричного та електронного устаткування.

Пакет Waste Expert підсилює ці 3 основні функції:

  • потужні осі dana spicer
  • посилений захист кабіни
  • максимальна ефективність з технологією high-flow
  • простота в експлуатації з низькою силою тяжіння, що дозволяє без зусиль звертатися з матеріалом і маніпулювати ним
  • інтуїтивно зрозуміла, змінна трансмісія без необхідності перемикання передач
  • 4 різних типи шин на вибір, в тому числі шина camso для важких умов експлуатації з посиленими осями

Найжорсткіша машина стала ще жорсткішою ...

Пакет WASTE EXPERT буде доступний у вигляді пакету обладнання, яке буде додано до базової моделі. З усіх питань звертайтеся, будь ласка, в регіональні представництва компанії Альфатех (Харків, Київ, Полтава, Львів, Одеса, Миколаїв).