Всі новини

Фронтальний навантажувач HL775 Hyundai нового покоління

29.09.2021

Центр спеціалізованої техніки «Альфатех» представляє фронтальний навантажувач Hyundai HL775-9S. Завдяки ковшу з великою місткістю модель здатна завантажувати та перевозити велику кількість матеріалу, зберігаючи при цьому високу продуктивність. Техніка використовується для будівельних та вантажних робіт, у сільськогосподарській та гірничодобувній сферах.

Основні технічні показники фронтального навантажувача HL775-9S

Технічні характеристики представлені у таблиці.

Найменування характеристики, одиниця виміру Числові значення параметру
Потужність двигуна, к. с. 343
Час виконання циклу, сек. 9,8
Експлуатаційна вага, кг 24 100
Габаритна довжина, мм 9 020
Габаритна ширина з ковшем, мм 3 300
Об'єм ковша, м3 4,5
Глибина різання ґрунту, мм 125
Зусилля відриву ковша, кг 20 200
Робочий об'єм, см3 10 800
Максимальна висота шарніру ковша, мм 4305
Колісна база, мм 3 500
Радіус повороту, мм 14 595
Габаритна висота (при повному підйомі), мм 6005
Висота розвантаження при максимальному підйомі (кут розвантаження 450°), мм 2 915
Дорожній просвіт, мм 480
Об'єм двигуна, л 11

Основні особливості фронтального навантажувача

Хендай HL775-9S відрізняється відмінною маневровністю. Двигун Cummins QSM11 забезпечує високу продуктивність та ефективність при виконанні складних робіт. Машина здатна перевозити до 28 м3 сипучого матеріалу за хвилину з економним споживанням палива.

Модель оснащена автоматичною коробкою передач з автономною системою прогріву для забезпечення надійності при роботі в умовах низької температури повітря. Трансмісія має функцію самодіагностики та зберігає історію всіх несправностей. Шляхом пропорційного регулювального клапана модуляції вдалося забезпечити мінімальний удар при перемиканні ходу.

Щоб максимально адаптувати продуктивність, можна вибрати один із 4 режимів роботи:

  • ручний – використовується для більш точного керування на ділянках зі складною поверхнею;
  • легкий – знижує витрату палива та шум двигуна, підходить для виконання простих робіт;
  • нормальний – призначений для стандартних умов роботи з оптимальною продуктивністю двигуна та споживанням палива;
  • важкий – забезпечує найвищу продуктивність і розраховане виконання завдань в ускладнених умовах.

Впоратися з важкими вантажами допоможуть велика висота підйому та об'ємний ківш. Піднімний важіль забезпечує відмінне зусилля відриву при копанні будь-яких матеріалів. Швидке переміщення ковша та правильне кутове позиціювання дають можливість проводити роботи з високою точністю.

Навантажувач має чудову маневреність користуючись диференціалом підвищеного тертя. Завдяки блокуванню передніх коліс створюється надійне зчеплення на пухкій та сипкій поверхні. Забезпечується стійкість при роботі на слизькій місцевості та зіткненні з великими об'єктами.

Кабіна оператора відповідає стандартам ROPS та FOPS. Система кондиціювання та регульоване сидіння забезпечують комфортне середовище для роботи. Головний орган управління – це джойстик, у якому розташовуються всі необхідні елементи з функцією автоматизації. Кабіна створює чудовий круговий огляд шляхом великого фронтального скла та бічних дзеркал.

У нашому центрі спеціалізованої техніки Альфатех можна придбати фронтальні навантажувачі Хендай за оптимальними цінами в Україні. Компанія надає офіційну гарантію, дає можливість придбати техніку в кредит та лізинг. Здійснюємо доставку до будь-якого населеного пункту України. Протестувати техніку можна на виставковому майданчику у місті Підгородне, Дніпропетровської області.