Всі новини

Універсальність міні-навантажувачів Bobcat та навісне обладнання

29.09.2021

Центр спеціалізованої техніки «Альфатех» представляє міні-навантажувачі Bobcat і оригінальне навісне обладнання. Техніка компанії Bobcat випереджає схожі машини від інших виробників та відрізняється такими особливостями:

  • висока вантажопідйомність при невеликих габаритах;
  • відмінна маневреність для виконання завдань у складних умовах;
  • чудова стійкість за рахунок розширеної колісної бази;
  • потужний дизельний двигун із простим обслуговуванням;
  • повний захист силового агрегату за рахунок рідинної системи охолодження.

Начіпне обладнання розширює функціональність навантажувачів. З його допомогою можна значно прискорити термін виконання робіт та виконувати складні завдання у нестандартних умовах. Додаткові інструменти призначені для проведення будівельних та сільськогосподарських робіт, зносу старих будівель, заготівлі лісу, прибирання снігу тощо.Навесное оборудование Bobcat

Компанія Bobcat надає широкий вибір навісного обладнання для колісних та гусеничних навантажувачів. Після їх встановлення зберігаються продуктивність, надійність та маневреність машини. Конструкції додаткових інструментів відрізняються високою надійністю, тому вони не підведуть при найважчих навантаженнях.

Основні переваги навісного обладнання Bobcat

Оригінальне обладнання Bobcat повністю відповідає габаритам та характеристикам спецтехніки компанії. Конструкції розраховані на збереження оптимальної ефективності, продуктивності та економічності під час виконання робіт будь-якої складності. Навісне обладнання має тривалий термін експлуатації та просте технічне обслуговування.

Всі інструменти виготовляються відповідно до міжнародних стандартів. Продукція Бобкет відповідає європейським вимогам безпеки та якості. Компанія випускає великі обсяги навісного обладнання та забезпечує швидке постачання в будь-яку країну світу. Завдяки розвиненій дилерській мережі, підтримці спеціалістів з обслуговування та простоті в заміні запчастин техніка при зламанні знаходиться у простої мінімальну кількість часу.

Навесное оборудование для мини-погрузчиков Bobcat

Необхідні пристрої та приладдя забезпечують зручне встановлення навісного обладнання. Купівля оригінальних інструментів для техніки Bobcat дає можливість уникнути проблем, спричинених несумісністю обладнання, та незадовільної роботи, пов'язаної з використанням неналежних навісних компонентів.

У компанії «Альфатех» можна придбати оригінальне та якісне навісне обладнання. Ми надаємо повне сервісне обслуговування та запасні частини для оперативного ремонту мінінавантажувачів та додаткових інструментів. На всю продукцію компанії Bobcat діє гарантія від виробника. Протестувати навантажувачі та навісне обладнання можна на нашому виставковому майданчику у місті Підгородне, Дніпропетровської області.