Всі новини

Гусеничні екскаватори HYUNDAI - це надійність та міцність

11.09.2019

Гусеничні екскаватори HYUNDAI відомі в усьому світі своєю надійністю та міцністю.  Завдяки застосуванню сучасних технологічних рішень та якісних компонентів, машини цієї марки отримали визнання поміж широкої аудиторії користувачів. Характерною особливістю обладнання є висока продуктивність.

Гусеничні екскаватори HYUNDAI: особливості, технічні характеристики

На європейському ринку гусеничні екскаватори HYUNDAI зарекомендували себе найбільш ефективними для використання у тяжких умовах праці. Всі моделі корейського виробника оснащені додатковим обладнанням, яке полегшує роботу оператора. 

На основі статистики попиту та пропозиції на порталі Autoline, гусеничні екскаватори Hyundai є одними з найбільш популярних на ринку України. Їх використовують у будівництві, при геологорозвідувальних роботах, завантаженні та розвантаженні, лісоповалу, демонтажу дорожнього покриття та залізобетонних конструкцій. На сайті представлено понад 300 оголошень від дилерів з країн Європи та СНД.

Гусеничні екскаватори HYUNDAI чудово працюють у важких умовах. Обʼєм ковшів для екскаваторів від 0,015 до 6,7 м³. Екскаватори приводяться в дію гідравлічними моторами за допомогою крутного моменту від дизельних двигунів Mitsubishi, Cummins, Hyundai, YANMAR в залежності від моделі. Їхньою відмінною ознакою є висока швидкість роботи та цілковита безпека оператора. У своєму класі ці машини мають максимальну вантажомісткість, а сучасна гідравлічна система забезпечує роботу стріли, ковшу та одночасне переміщення.

Стандартні версії екскаваторів мають: 

  • MP3-плеєр;
  • системи центрального мастила;
  • дзеркала заднього виду з підігрівом;
  • кондиціонер;
  • зручне, регульоване сидіння;

Поради з підбору та покупки екскаваторів HYUNDAI

У продажу можна знайти декілька лінійок спецтехніки корейської компанії.

Серед моделей HYUNDAI R-series вирізняється міні-екскаватор HX10A. 

Він важить всього 100 кілограмів, оснащений ковшем 0,015 м³ та глибиною копання до 1766 мм. Потужність двигуна 13 к.с., сама машина 700 мм в ширину, що дає змогу використовувати цю модель в обмеженому просторі. Найбільшим екскаватором у модельному ряді екскаваторів HYUNDAI є модель R1200LC-9 з робочою масою 118,0 т. та потужністю двигуна 760 к.с. Також важливо відзначити, що в лінійці гусеничних екскаваторів, окрім екскаваторів зі зворотною лопатою, наявні й машини з прямою лопатою, котрі забезпечують більш продуктивну роботу при завантаженні гірської маси. Обʼєм ковшів от 2,0 м.куб. до 4,8 м.куб. 

Моделі лінійки HYUNDAI Robex також випускаються на колісному ходу. Виглядають вони компактно, керуються за допомогою автоматизованої системи, обладнані комфортабельними кабінами з удосконаленою гідравлікою. Модельний ряд от 5,5 т до 20,5 т.

Модель HYUNDAI HX розроблена з урахуванням передових технологій. З конвеєрів було випущено шість гусеничних екскаваторів цієї лінійки вагою від 14 до 52 тонн. 

При покупці важливо знати, як розшифровуються назви моделей корейської спецтехніки. R означає гусеничний екскаватор. Наступні за нею цифри - вагу екскаватору в тоннах. Друга літера означає, яка ходова частина встановлена. Наприклад, W - це колеса. Потім слідує номер серії - 7,9. Присутність літери А вказує на відповідність стандартам EURO-3.

Решта літер означає:

  • LC – подовження ходової для стійкості;
  • LCD – наявність бульдозерного відвалу;
  • NLC – коротка база;
  • FS – наявність прямої лопати;
  • D – збільшена стріла та руківʼя для знесення обʼєктів;
  • HS – поворотна платформа має збільшену висоту, що дозволяє гусеничному екскаватору виконувати задачі у воді;
  • LR – із довгою стрілою та руків’ям.

Гусеничні екскаватори HYUNDAI - це висока якість та неперевершена точність роботи. 

Компанія Альфатех є офіційним дистриб’ютором компанії Hyundai Construction Equipment на українському ринку.

Наш партнер з продажу техніки HYUNDAI в Україні - спеціалізований портал Autoline.
На порталі представлені деякі наші пропозиції, з якими ви можете ознайомитися
тут.