Всі новини

Модернізовані бульдозери Shantui SD16, SD10YE і SD13YS

09.08.2016

Молодий китайський виробник будівельної техніки Shantui оголосив про оновлені бульдозери і починає їх продаж в Європі і США.

Компанія була створена в 1980 році і зараз стає в один ряд з такими важкоатлетами, як Caterpillar і Komatsu, які вже досить міцно стоять на ринках розвинених країн. Але в Шантуй впевнені, що SD10YE і SD13YS здатні йти "нога в ногу" з Caterpillar D5K, D6K і Komatsu D39 і D51, відповідно, і можуть похвалитися більш високою ефективністю роботи при мінімальній витраті палива.

Кожен з бульдозерів оснащений двигуном Cummins з гідравлічними приводами Rexroth. SD10YE має двигун Tier 4 Interim QSB4.5, потужністю 110 к.с., у той час як SD13YS і SD16 оснащені двигунами Tier 3 QSB6.7 генерації 132 к.с.

Компанія Shantui Construction Machinery Co., Ltd - це один з провідних виробників будівельної спеціальної техніки в Китаї. Нове підприємство, яке стабільно розвивається, спеціалізується на виробництві бульдозерів на гусеничному ходу. Компанія почала своє виробництво разом з компанією Komatsu, в рамках співробітництва було створено спільне підприємство, що  і дозволило Шантуй застосувати технології світового рівня і виготовляти бульдозери, аналогічні бульдозерам відомої японської марки.

Весь модельний ряд бульдозерів представлений в розділі Бульдозери.

Альфатех поставляє як базові моделі різних класів, так різноманітні конфігурації. Бульдозери можливі в різних виконаннях, а саме: болотохідні, вугільні, планувальники, бульдозера для переміщення відходів і сміття, лісові та інші модифікації, які будуть потрібні для Вашого бізнесу.