Всі новини

Запчастини для всіх видів спеціалізованої техніки

27.07.2017

Центр спеціалізованої техніки «Альфатех» є постачальником запасних частин, витратних матеріалів та комплектуючих для всіх видів техніки спеціального призначення: екскаваторів (гусеничних, колісних), навантажувачів (фронтальних, телескопічних, вилочних), бульдозерів, а також різної дорожньої техніки, включаючи «міні машини ». У нас ви можете купити: різні фільтри, насоси масляні, водяні, паливні, а також зуби і коронки, вузли і агрегати, ходові та електричні частини, паливні шланги, сальники, різні шпильки, шайби, болти, ремкомплекти для машин всесвітньо відомих виробників: Shantui, Hyundai, Bobcat, JCB, Caterpillar, Komatsu, DOOSAN, Hitachi, Volvo і т.д.

Серед величезного асортименту нашого каталогу, ви можете підібрати для своєї техніки як оригінальні, так і неоригінальні запчастини. Вибираючи оригінальні деталі та комплектуючі, ви отримуєте гарантії тривалої роботи запчастин з максимальною ефективністю і віддачею, в той час як неоригінальні деталі, мають заманливо низьку ціну.

Переваги купівлі запчастин для техніки спеціального призначення в Альфатех:

  • ми встановлюємо ціну виробника і гарантуємо достовірність оригінальних запчастин;

  • забезпечуємо мінімальні терміни поставок запасних частин завдяки наявності власних складів;

  • наші фахівці завжди готові надати комплексну оцінку техніці, виявити несправності і підібрати необхідні запчастини для їх усунення;

  • для вирішення екстрених несправностей техніки ми пропонуємо виїзну бригаду, здатну провести діагностику, надати грамотні консультаційні послуги та ремонт прямо на місці поломки;

  • надаємо гарантійне та післягарантійне обслуговування.

Центр спеціалізованої техніки «Альфатех» - деталі більше 40 фірм-виробників для провідних японських, німецьких, і корейських виробників дорожньо-будівельної, комунальної та гірничої техніки. Ми завжди раді допомогти нашим клієнтам і прагнемо комплексно підійти до вирішення навіть самих незначних завдань по ремонту. Оригінальні та якісні запчастини - запорука ефективної роботи машин спеціального призначення.

З питань замовлення запчастин звертайтеся 067 510 40 01