Всі новини

Ремонт вузлів і агрегатів екскаватора

26.09.2014

Екскаватори, через специфіку своєї роботи, схильні до величезних щоденних навантажень, які можуть не витримати навіть машини, які вважаються наднадійними. Вузли й агрегати будь-яких екскаваторів, рано чи пізно приходять в непридатність. Причин цьому може бути багато: природний знос ресурсу запчастини, неправильна експлуатація, перевантаження, вчасно не пройдене техобслуговування, робота на техніці персоналу, який не володіє потрібними навичками, ремонт, виконаний дилетантами і т.д. Але ремонт вузлів екскаваторів, так чи інакше, доводиться проводити. І краще довірити це професіоналам з компанії Альфатех.

Фахівці Альфатех виконують ремонт вузлів екскаваторів максимально швидко і якісно. Робота проводиться у спеціально обладнаному цеху підприємства. Ремонт агрегатів екскаваторів передбачає як заміну, так і відновлення запчастин. Наше обладнання та професійні навички допомагають швидко діагностувати поломку і провести заміну пошкодженого механізму в найкоротші терміни.

Вибираючи ремонт вузлів екскаваторів в Альфатех, ви не просто довіряєте роботу професіоналам. Враховуючи специфіку підприємства, ми маємо доступ до оригінальних запчастинах і ліцензійних аналогів найкращої якості. З нами ви забуде про частий ремонт вузлів екскаватора внаслідок відсутності нормальних запчастин. Кращою рекламою для Альфатех служать задоволені клієнти, які обирають нас за професіоналізм і зручність роботи з нами.

Ремонт агрегатів екскаваторів, виконаний руками наших майстрів, допоможе протримати вашу техніку у відмінному стані довгий час і забути про часті простоях в очікування ремонту. Адже техніка приносить прибуток тільки коли працює.